7.1 C
Lloret de Mar
L'Aurora

L’Aurora prepara una nova temporada d’activitats molt variades dels Dijous de l’Aurora

Serà l'onzena temporada i la presentació de totes les activitats es farà demà dijous, a les 19 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca.

L'Aurora

Darreres Notícies

L’Associació de Dones l’Aurora ja ho té tot a punt per estrenar l’onzena temporada dels Dijous de l’Aurora. Fins al mes de juny, s’han programat activitats ben diverses, com xerrades, presentacions de llibres, teatre, cinema, música o dansa. Per presentar totes les activitats, l’entitat farà un acte demà a la tarda a la sala polivalent de la biblioteca.

La temporada l’obrirà un documental dedicat a les kellys, el col·lectiu que aglutina les cambreres de pisos dels hotels. Serà el 24 d’octubre. Una membre de l’Aurora, Conxa Alférez, ha explicat que la intenció és posar sobre la taula la seva problemàtica i reivindicar unes condicions laborals més justes per a aquestes treballadores.

Al llarg de la temporada, l’associació de Dones l’Aurora també farà actes conjunts amb altres entitats com la Plataforma per la Pau o l’Associació hispanoamericana, a més de presentar el cicle Cinema i Dona, amb el Cineclub Adler, que constarà de tres pel·lícules. I, per descomptat, també organitzarà actes pel 25 de novembre, en el Dia Internacional contra la Violència de gènere. La intenció és atraure dones, però també homes.

L’Aurora es prepara per celebrar el quinzè aniversari l’any que ve i, segons Conxa Alférez, ho farà en un bon moment i amb molt bona salut.

De moment, demà a la tarda presentarà la nova temporada, a les set, a la sala polivalent de la Biblioteca. Durant l’acte, es podrà gaudir de l’espectacle Mites en moviment, de la companyia Tria Dansa. Després, hi haurà un refrigeri per a tots els assistents.

spot_img

El + Vist