24.3 C
Lloret de Mar
Algunes de les dones de l'entitat (L'Aurora)

L’Aurora presenta una programació variada per al nou trimestre

La primera activitat serà la presentació del llibre 'Viaje al fondo de mi mente', de Nadine Larqué, dijous 13 d'abril.

Algunes de les dones de l'entitat (L'Aurora)

Darreres Notícies

L’Aurora ha presentat les activitats que té programades per al proper trimestre, des d’abril fins a juny. Hi ha presentacions de llibres, funcions de teatre, concerts, xerrades i sortides.

Com cada any, el mes d’abril el dediquen a la literatura i ho faran amb la presentació d’un llibre dijous 13 d’abril i amb una parada a la fira de Sant Jordi el 23 d’abril. Ho ha detallat una representant de l’entitat, Maite Rodríguez, que ha explicat que el llibre en qüestió és Viaje al fondo de mi mente, de Nadine Larqué.

“Presentem el llibre de Nadine Larqué, que és francesa però resident a Lloret des de fa molts anys, i serem presents tot el dia a la Fira de Sant Jordi”

Maite Rodríguez

De cara al maig, seguint amb els sabers de les bruixes, han preparat una xerrada sobre les plantes que acompanyen el cicle de les dones.

“Volem continuar amb els potencials sabers de les bruixes i farem una xerrada amb la Núria Draper sobre herbes, què ens podem aportar en el cicle de les dones, quines podem utilitzar a la menopausa, durant la regla, en els embarassos…”

La xerrada de Núria Draper serà el 18 de maig i la sortida al Turó d’en Buc per recol·lectar herbes, el dia 20.

També al maig, el dia 12, es farà al Teatre la representació Las que limpian, de la companyia A Panadaría, amb una postfunció en què s’ha convidat a Eulalia Corralero.

I la temporada de l’Aurora acabarà el 15 de juny amb un concert tribut a Tina Turner, a càrrec de Cristina Pozo.

spot_img

El + Vist