23.1 C
Lloret de Mar
La passejada de dissabte es farà al turó d'en Buc

L’Aurora proposa una xerrada sobre plantes medicinals i una passejada pel Turó d’en Buc

Les activitats aniran a càrrec de Núria Draper: la conferència serà avui, a les 19 hores a Can Gallissà, mentre que la passejada es farà dissabte, a partir de les deu del matí.

La passejada de dissabte es farà al turó d'en Buc

Darreres Notícies

Núria Draper tornarà a col·laborar amb l’Aurora per oferir una xerrada i una sortida pels entorns de Lloret per parlar sobre les plantes i els cicles de les dones. La conferència serà aquesta tarda i la sortida, dissabte.

El nom de la xerrada és Les plantes que acompanyen els cicles de les dones. Nuria Draper explica que es parlarà de tots els cicles vitals de les dones.

“Dic cicles en plural perquè no només parlarem del cicle menstrual, sinó que també abordarem el cicle vital, sobretot des de la menarquia (la primera regla) fins a l’última (la menopausa), parlarem de la postmenopausa i de la vellesa”

Núria Draper

Tot i així, la ponent també convida els homes a assistir a les activitats, perquè assegura que també els interessarà i hi haurà coses que podran aplicar per a ells.

Les plantes que farà servir Núria Draper seran, sobretot, plantes que podem trobar a Lloret.

“He procurat basar la xerrada en plantes autòctones i d’algunes explicaré les diferents maneres de fer-les servir, que sigui fàcil per a tothom”

Núria Draper

La xerrada sobre plantes i remeis naturals per a les diferents etapes de la vida de la dona es farà avui, a les set de la tarda, a Can Gallissà.

Pel que fa la sortida, s’ha programat per dissabte al matí, al Turó d’en Buc, una zona accessible i propera i que permet obtenir un bon ventall de plantes autòctones.

“Anirem observant les plantes, els posarem nom i diré alguns usos que han tingut al llarg del temps, no és que sigui un paradís de les plantes, però deu-n’hi-do les que hi ha i val la pena conèixer-les, són les nostres”

Núria Draper

La convocatòria és aquest dissabte, a les deu del matí, a la plaça Domènech i Moner del Rieral, al costat del Turó d’en Buc.

spot_img

El + Vist