19.2 C
Lloret de Mar
Núria de Calella

La lectura poètica ‘Els quartos de la Virginia’ tancarà la temporada de l’Aurora

Serà aquest dijous a les 20 hores a Can Gallissà i anirà a càrrec de l'actriu Núria de Calella.

Núria de Calella

Darreres Notícies

L’associació de dones l’Aurora tanca la temporada demà al vespre amb un espectacle basat en l’obra Els quartos de la Virgínia; un assaig literari de Virgínia Woolf considerat el primer llibre feminista d’Europa.

La sessió, plantejada com una lectura poètica i personal, anirà a càrrec de Núria Navarro, coneguda com a Núria de Calella. A través d’aquest recorregut, l’actriu es pregunta què necessita una dona per ser escriptora. Al final conclou que és el mateix que els homes, un quarto o cambra on poder escriure i quartos o diners per poder-s’hi dedicar. Però són coses, afegeix, que sovint les dones no han tingut a l’abast.

L’assaig de Virginia Woolf va ser escrit fa un segle i, tot i que la societat ha evolucionat i algunes coses han canviat, Núria de Calella creu que encara cal avançar molt més.

L’artista explica que una amiga li va regalar el llibre de Virgínia Woolf i, com que la va marcar molt, va decidir compartir-lo amb més gent. Així va néixer l’espectacle Els quartos de la Virginia.

La lectura poètica teatralitzada es farà demà dijous, a les vuit del vespre, a la llibreria Can Gallissà. I amb aquesta activitat es tanca la vuitena temporada dels Dijous de l’Aurora.

spot_img

El + Vist