19.8 C
Blanes
Sortida amb caiac (Lemon Kayak)

Lemon Kayak aposta per una oferta destinada al turisme adaptat

És una de les empreses del municipi que obre les portes al turisme adaptat i que va participar, fa uns dies, a la jornada organitzada per Lloret Turisme. 

Sortida amb caiac (Lemon Kayak)

Darreres Notícies

Lemon Kayak treballa per oferir activitats i serveis accessibles per a tothom. És una de les empreses del municipi que obre les portes al turisme adaptat i que va participar, fa uns dies, a la jornada organitzada per Lloret Turisme. 

El director esportiu de Lemon Kayak, Oriol Josep Geli, ha explicat que tenen “personal especialitzat, i amb experiència en educació esportiva, amb atenció a la diversitat, així com també amb intervenció directa amb persones amb autisme“. A més a més, els caiacs que tenen són aptes per a persones amb dificultats de mobilitat. “A més a més, amb els guies, ens adaptem i adaptem l’activitat de manera que tothom hi tingui cabuda”, ha afegit.

“Moltes de les rutes que fem són guiades i amb caiacs oberts, cosa que dona molta estabilitat; així és més fàcil per a aquelles persones que puguin tenir alguna dificultat a l’hora de mantenir-se en un caiac”

Oriol Josep Geli
circo de las estrellas

Per a Oriol Josep Geli, és molt important tenir una oferta destinada al turisme adaptat, tant perquè fomenta l’accessibilitat a tothom, com perquè és una línia de negoci.

“Totes les persones, independentment de quines capacitats tenen, òbviament tenen dret a gaudir de les oportunitats turístiques i a viatjar. També és un mercat en expansió i això s’ha de tenir en compte”

Oriol Josep Geli

A més a més, amb aquesta oferta Lemon Kayak també contribueix a millorar la imatge i l’oferta turística de Lloret de Mar, a banda que “també hi ha una part de responsabilitat social” per part de Lloret com a destinació turística de primer ordre.

“També hi ha una part de responsabilitat social, que, com a destinació turística que és Lloret, és important demostrar una actitud inclusiva i responsable”

Oriol Josep Geli

L’empresa també té la intenció d’adaptar la pàgina web amb l’anomenada lectura fàcil.

A banda, Oriol Josep Geli assegura que volen ampliar la seva oferta en turisme adaptat. Tot i així, primer cal analitzar bé la demanda.

“Primer hem de mirar, hem d’escoltar, hem de parlar amb els focus de què és el que busquen, què és el que volen, i també què podem oferir, com podem adaptar activitats o crear-ne de noves”

Oriol Josep Geli

Sobre la jornada de turisme adaptat organitzada per Lloret Turisme, que fa uns dies va celebrar la segona edició, amb la voluntat de celebrar-la cada any, Oriol Josep Geli creu que és una molt bona iniciativa: “És una excel·lent iniciativa i podria tenir diversos objectius, com ara sensibilitzar sobre la importància del turisme adaptat i les necessitats dels visitants amb necessitats específiques, donar a conèixer les activitats i els serveis actuals del turisme adaptat que hi ha a Lloret o facilitar l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques amb altres professionals d’aquest turisme. A més, també es poden identificar noves oportunitats i reptes per millorar encara més l’oferta del turisme adaptat a Lloret”.

“Podríem dir que una cita anual com aquesta pot fomentar la col·laboració i la millora continua en aquest segment de serveis”

Oriol Josep Geli

Lemon Kayak ofereix les seves activitats a la platja de Fenals.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist