6.4 C
Lloret de Mar

L’empresa que havia de remodelar el mercat municipal ha presentat la seva renúncia

Argumenta que, dins de la seva planificació, considera difícil atendre aquest projecte. N'ha donat compte el regidor de Comerç, Cristian Fernández, al ple municipal d'aquest dilluns a la tarda.

Cristian Fernández és el regidor encarregat del Mercat Municipal
Cristian Fernández és el regidor encarregat del Mercat Municipal

Darreres Notícies

L’empresa que havia presentat un estudi per desenvolupar la remodelació del mercat municipal, ha presentat la seva renúncia.

L’empresa és L&MG Partners i argumenta que, dins de la seva planificació, considera difícil atendre aquest projecte. N’ha donat compte el regidor de Comerç, Cristian Fernández, al ple municipal d’aquest dilluns a la tarda.

La inversió que preveia el projecte era de tres milions d’euros. La intenció era mantenir la ubicació actual, però reformar el mercat i mantenir les parades tradicionals, però afegir-hi parades de degustació.

Els paradistes del mercat, així com els grups de l’oposició -excepte el regidor no adscrit-, estaven en contra del projecte. Els paradistes tenien por que el mercat es privatitzés. A l’arxiu adjunt podeu escoltar tots els portaveus, per ordre de representació municipal.

L’equip de govern assegura que seguirà treballant per trobar una solució que permeti revitalitzar el mercat municipal, que actualment compta amb menys d’una desena de parades. Una de les opcions és fer-ho a través de l’Institut de Mercats de Barcelona. De fet, tots els grups coincideixen en què cal buscar una solució per al mercat.

spot_img

El + Vist