10.8 C
Lloret de Mar
Fotografia promocional de l'espectacle

L’energia i diversió dels ‘superherois’ de Pop de Xics arriben avui a Lloret de Mar

La proposta familiar és a la tarda (19h) al Teatre, mentre que Crissy Z actua aquesta nit a Santa Cristina.

Fotografia promocional de l'espectacle

Darreres Notícies

El cicle Estiueja proposa una activitat familiar plena d’energia i diversió avui a Lloret, amb Pop per Xics. Serà aquesta tarda, en un espectacle familiar a càrrec de cinc artistes. David Costa és el cantant de l’agrupació. Ens explica que intepretaran el disc ‘La nostra aventura‘, amb cançons pròpies, en què superherois “diferents” hi tenen un protagonisme destacat. Costa afegeix que “proposem música, alegria, cultura i farem ambient perquè els nens i nenes de Lloret s’ho passin molt bé”.

David Costa estarà acompanyat a l’escenari pel guitarrista Alverd Oliva, el baixista Ricard Vives, el teclista Toni Ortega i el percussionista Àngel Abad.

L’espectacle de Pop per Xics és gratuït. Arriba aquesta tarda, a les 19 hores, a la plaça Germinal Ros, a davant del Teatre Municipal.

L’aforament màxim serà de 400 persones, amb l’obligació de respectar totes les mesures de seguretat de la Covid-19.

També avui, però a la nit, trobarem l’estimulant presència de la lloretenca Crissy Z a Santa Cristina. El seu concert tanca el festival d’estiu que organitza l’obreria aquest mes d’agost. La Crissy Z ha preparat un repertori format per cançons del disc “A Man Drowned”, publicat mesos enrere. El treball, gravat el passat estiu, està format per set cançons de composició pròpia, d’estil neosoul. Hi afegirà nous temes, amb tocs electrònics.

Cristina Pérez assegura que tant ella com la seva banda tenen moltes ganes de tocar a Lloret i que han preparat un espectacle “molt especial”. A principis d’agost, Crissy Z va actuar en el Festival dels Jardins de Pedralbes, a Barcelona. Aquesta nit, ho fa a Lloret, a la plaça del Pi, a partir de les 22:30h.

spot_img

El + Vist