14.1 C
Lloret de Mar
Una escena del rodatge del videoclip NO CALLES.

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Una escena del rodatge del videoclip NO CALLES.

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

NO CALLES és un videoclip fet majoritàriament per dones joves de Lloret de Mar, per conscienciar en contra de la violència masclista i de les agressions sexuals. S’estrena aquest cap de setmana al Teatre i és el primer acte al voltant del Dia Internacional de la Dona, el 8M. 

Aquest videoclip, que va començar amb una cançó en contra de la violència envers les dones, exposa un seguit de situacions en què noies joves pateixen algun tipus d’abús. Es tracta de situacions reals, on tothom s’hi pot sentir reflectit, que busquen impactar i fer pensar. 

Portada del videoclip NO CALLES.
Portada del videoclip NO CALLES.

Una de les protagonistes, Mireia Flores, de 15 anys, explica que tot va començar a partir d’una cançó que van crear amb el seu grup de música. 

La cançó la van crear a l’estiu passat i van veure l’impacte que tenia, per la lletra i tot el que explicava sobre violència masclista. Això els va engrescar a fer-ne un videoclip que s’ha rodat en diferents indrets de Lloret, com la Font de la Kaikuta

Una altra protagonista, Laia Ribera, de 16 anys, relata la història que protagonitza, en què una noia coneix un home per una app que resulta ser més gran del que deia.

El grup de joves van portar el projecte a l’Ajuntament, que els va donar suport per poder-lo realitzar. Jennifer Pérez, regidora d’Igualtat, destaca “la professionalitat” de la proposta.

El videoclip NO CALLES es va rodar fa un mes i ara ja està tot a punt per a la seva estrena. Serà aquest dissabte, a partir de les 7 de la tarda, al Teatre. Per accedir-hi, cal reservar entrada per email, a igualtat@lloret.cat. Un cop fet el passi, l’acte es completarà amb la lectura del manifest institucional del 8M, dia internacional de la dona.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.