14.3 C
Blanes
Les nenes de l'escola Sara Díaz

Les acadèmies de ball Alira i Sara Díaz acomiaden el curs amb un festival

El festival es fa avui divendres, a partir de les 18 hores, al teatre municipal. El preu de l'entrada és a partir dels 3 euros.

Les nenes de l'escola Sara Díaz

Darreres Notícies

Aquesta tarda, a partir de les 6, les acadèmies de dansa Alira i Sara Díaz oferiran un espectacle de final de curs, en què hi participaran prop de 120 ballarines, entre les alumnes dels dos centres. Serà al Teatre, en una doble sessió.

La primera anirà a càrrec de l’Acadèmia Alira, que participarà amb una setantena de ballarines de diferents edats. Han preparat un repertori molt divers, de balls clàssics i moderns, segons ha explicat una de les responsables, Irina Khrebtova.

Ha estat un bon any per a l’Acadèmia Alira, amb un triomf al festival internacional de Riga, a Letònia, i dos subcampionats a Blanes i Sant Celoni.

Per la seva part, l’Acadèmia Sara Díaz serà l’encarregada d’oferir la segona sessió, amb una cinquantena de participants, d’entre 4 i 19 anys. Les seves actuacions consistiran en quatre modalitats de ballet, tal com ha comentat la directora del centre, Sara Díaz.

El festival d’estiu de dansa amb les acadèmies Alira i Sara Díaz arriba aquest divendres, a partir de les 6 de la tarda, al Teatre de Lloret. El preu de les entrades és a partir de 3 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist