0.7 C
Lloret de Mar
El miniclub, aquest estiu

Les activitats a les platges de Lloret incrementen un 22% el nombre d’usuaris

Aquest estiu, han fet ús dels diferents serveis més de 17.000 persones. Els més utilitzats són el miniclub i les activitats dirigides i esportives.

El miniclub, aquest estiu

Darreres Notícies

Més de 17.000 usuaris han participat aquest estiu en el programa de dinamització de platges de Lloret de Mar. La xifra suposa un increment del 22% respecte de l’any passat. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, valora de manera positiva l’increment, tot i que fins ara les xifres també eren bones.

L’increment es deu, segons la gerent de Lloret Turisme, a la bona difusió que s’ha fet de tots els serveis, tant des de l’administració com des de l’àmbit privat.

El programa inclou el servei de miniclub, el de biblioplatja, l’espai nadó així com activitats dirigides i esportives a les platges de Lloret i Fenals. Com a novetat, enguany s’han estrenat uns nous mòduls a la platja del centre i classes de ioga a Fenals. El perfil dels usuaris és molt variat en funció del servei.

Del total d’usuaris, una tercera part són infants, mentre que les activitats dirigides representen el 50% i la resta, les propostes esportives.

Pel que fa a nacionalitats, el públic nacional és el principal usuari del programa, en bona part local. El públic rus destaca com a usuari del miniclub i l’italià, en la zona esportiva.

 

spot_img

El + Vist