17.9 C
Lloret de Mar

Les agències de viatges recuperen el ritme de reserves de la prepandèmia

Això conclou la principal patronal del sector a Espanya, l’ACAVE, que ha donat a conèixer una enquesta feta entre 450 agències amb motiu de la fira de turisme de FITUR.

Estand d'ACAVE a FITUR.
Estand d'ACAVE a FITUR.

Darreres Notícies

Les agències de viatges auguren que les vendes continuaran creixent aquest any, que superaran les del 2022 i que recuperaran les dades de la prepandèmia, al 2019. Això conclou la principal patronal del sector a Espanya, l’ACAVE, que ha donat a conèixer una enquesta feta entre 450 agències amb motiu de la fira de turisme de FITUR.

servicios profesionales jimenez

El 60% de les agències preveu que les reserves de viatges vagin a més aquest 2023. En concret, fins a un 15% més que l’any passat. Un altre 20% de les agències espera igualar els resultats del 2022.

Jordi Marti president ACAVE
El lloretenc Jordi Martí, president de l’ACAVE.

El lloretenc Jordi Martí, president d’ACAVE, fa un balanç molt positiu. Explica que “les xifres del passat any demostren que la recuperació del sector és estable i consistent, són bones notícies i esperem que aquest 2023 acabin de consolidar-se”.

Els Estats Units, Àfrica i Europa continuaran creixent com a destinacions preferides per als espanyols, i l’obertura total de les destinacions asiàtiques permet anticipar una alta demanda de viatges, especialment al Japó.

Les agències es mostren totalment en contra de la nova normativa que els exigeix ​​comunicar al Ministeri d’Interior cada dia les dades de les reserves en allotjaments i de lloguer de vehicles a territori espanyol, cosa que les està obligant a contractar més personal per fer front totes aquestes gestions.

spot_img

El + Vist