2.3 C
Lloret de Mar

Les agendes solidàries de Núria Perea, amb la Marató de TV3 per investigar la COVID-19

El projecte té per objectiu que la gent valori més les coses senzilles que no ha pogut fer durant el confinament.

Fotografia promocional de la Marató 2020
Fotografia promocional de la Marató 2020

Darreres Notícies

La lloretenca Núria Perea posa a la venda agendes solidàries per col·laborar amb la Marató de TV3 i per tant en la investigació de la COVID-19. El projecte, que rep el nom d’Instants de Felicitat, té per objectiu que tothom valori més els petits moments i les coses senzilles que no ha pogut fer durant el confinament. Com per exemple “veure el mar, anar a caminar per la muntanya, estar amb els amics… coses senzilles que ens omplen molt”.

servicios profesionales jimenez

Aquests moments es troben representats en unes agendes elaborades per ella mateixa. Cada mes té un Instant de Felicitat, fruit d’un recull dels comentaris que la lloretenca ha fet dels seus seguidors d’Instagram. Aquests moments es troben expressats en uns poemes que ha creat el seu avi, Joan Domènech.

A més, amb les agendes també es vol compartir aquests Instants amb altres persones. És per això que Nuria Perea ha inclòs a la part final dotze postals, amb fotografies fetes pel seu pare, perquè la gent les pugui enviar als seus amics o familiars.

El 25% de la recaptació anirà destinada a la Marató de TV3. Com no podria ser d’una altra manera, la cita solidària, enguany, està dedicada a la Covid-19. Qui vulgui una d’aquestes agendes solidàries, ha de contactar Núria Pérea a través del seu Instragram, al perfil ‘Toc de mel’.

Aquest és, ja, el 4rt any en què la lloretenca elabora unes agendes amb ‘rerefons’.

spot_img

El + Vist