15.8 C
Lloret de Mar

Les campanes de la parròquia toquen cada dia a les 12 del migdia pel coronavirus

Es dediquen a totes les persones confinades, les que lluiten o ajuden a superar la pandèmia.

Parròquia de Sant Romà
Parròquia de Sant Romà

Darreres Notícies

Les campanes de Lloret de Mar toquen cada dia a les 12 del migdia per pregar per tal que se superi la pandèmia del coronavirus. Es tracta d’una iniciativa de la Conferència Episcopal Espanyola, a la qual s’hi han sumat les esglésies catalanes i les de Lloret no en són cap excepció.

La parròquia, en una imatge d’arxiu

Mossèn Martirià Brugada especifica que “les campanes sonen sempre, però aquests dies ho dediquem a totes les persones que estan confinades, a les treballen per superar aquesta situació i les que ajuden els altres”.

Les campanes sonen pel coronavirus

Cada dia, a les 12 del migdia, sonen les campanes de la parròquia de Sant Romà. Pels confinats, pels que lluiten contra el coronavirus i els que ajuden els altres a superar la pandèmia.

Publicada por Nova Ràdio Lloret en Miércoles, 18 de marzo de 2020

A les 12 del migdia, sonen les campanes mentre es fa la pregària de l’Àngelus. Es resa, doncs, en solidaritat amb les persones confinades a casa seva i per agrair la tasca dels professionals que treballen per atendre els malalts i combatre la pandèmia del coronavirus. Aquest gest simbòlic ha començat aquesta setmana, des de dilluns passat, i es duu a terme cada dia, sense excepció.

El mossèn de la parròquia de Lloret afegeix que continua celebrant les misses habituals, tot i que no hi participa ningú. Recorda que es poden seguir els oficis a través de la televisió o altres canals.

spot_img

El + Vist