4.6 C
Lloret de Mar

‘Les croquetes oblidades’, un espectacle familiar sobre el dol

L'obra de la companyia Les Bianchis es podrà veure aquest diumenge, a les 17.30 hores, al Teatre.

'Les croquetes oblidades' (Les Bianchis)
'Les croquetes oblidades' (Les Bianchis)

Darreres Notícies

El tema del dol centra l’espectacle familiar que oferirà el Teatre de Lloret aquest diumenge. La companyia Les Bianchis porten Les croquetes oblidades, una obra protagonitzada per la Pepa, que acaba de perdre la seva àvia i troba a faltar el gust de les seves croquetes.

servicios profesionales jimenez

Com que no recorda l’ingredient secret de la recepta, acompanyada de dues amigues, viatjarà cap a un país màgic, on van a parar les coses oblidades. A través d’aquesta experiència, la protagonista descobreix que, malgrat que hagi mort, la seva àvia sempre serà amb ella.

“La Pepa entén que l’àvia sempre estarà amb ella d’alguna forma, encara que s’hagi mort, i l’obra parla de la pèrdua des de molts punts de vista”

Queralt Casasayas

L’actriu Queralt Casasayas posa de relleu que la mort és un tema tabú i considera que és molt interessant buscar maneres de parlar-ne amb la canalla.

“La mort forma part de la vida i és molt tabú. Aquest espectacle és una oportunitat que té l’adult de compartir amb l’infant una obra que parla d’aquest tema i, després, en poden parlar”

Queralt Casasayas

Les croquetes oblidades està escrita per Clàudia Cedó i dirigida per Israel Solà, amb una posada en escena en què hi juga un paper fonamental la imaginació i amb la clara voluntat que el públic adult també gaudeixi de l’espectacle.

“Sempre intentem fer espectacles en què l’adult que acompanya l’infant s’ho pugui passar bé i crec que l’adult riurà i s’emocionarà”

Queralt Casasayas

L’obra familiar es podrà veure aquest diumenge, a les 17.30 hores i les entrades valen 7 euros, tot i que hi ha descomptes per la compra de quatre entrades o més. 

spot_img

El + Vist