15.3 C
Lloret de Mar
Ballant a la pista, abans de la pandèmia (Discoteca Tropics)

Les discoteques i sales de festa podran obrir per oferir l’activitat de bar mentre durin les restriccions

Una mesura que s’aplica mitjançant decret d’alcaldia mentre durin les restriccions per la situació de pandèmia.

Ballant a la pista, abans de la pandèmia (Discoteca Tropics)

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

L’Ajuntament permet a les discoteques i sales de festa del municipi realitzar l’activitat de bar. Una mesura que s’aplica mitjançant decret d’alcaldia mentre durin les restriccions per la situació de pandèmia. Al ple d’aquest dilluns s’ha donat compte del decret d’alcaldia.

Així doncs, a partir d’ara poden tornar a obrir les portes, però només per desenvolupar l’activitat de bar. No obstant això, els serveis tècnics municipals segueixen estudiant la demanda del sector de l’oci nocturn, que vol poder comptabilitzar, de manera fixa, l’activitat de discoteca amb la de bar. Una mesura que s’ha d’analitzar detalladament i el Consistori espera poder resoldre-la en el termini d’entre un i dos mesos.

Recordem que la Generalitat va decidir tancar totes les discoteques i locals d’oci nocturn el juliol de l’any passat i, des d’aleshores, el sector no ha parat de reclamar la reobertura. A Lloret de Mar, hi ha 27 llicències d’activitat i, entre treballadors directes i indirectes, es calcula que el tancament afecta un miler de persones.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.