11.1 C
Lloret de Mar

Les discoteques i sales de festa podran obrir per oferir l’activitat de bar mentre durin les restriccions

Una mesura que s’aplica mitjançant decret d’alcaldia mentre durin les restriccions per la situació de pandèmia.

Ballant a la pista, abans de la pandèmia (Discoteca Tropics)
Ballant a la pista, abans de la pandèmia (Discoteca Tropics)

Darreres Notícies

L’Ajuntament permet a les discoteques i sales de festa del municipi realitzar l’activitat de bar. Una mesura que s’aplica mitjançant decret d’alcaldia mentre durin les restriccions per la situació de pandèmia. Al ple d’aquest dilluns s’ha donat compte del decret d’alcaldia.

Així doncs, a partir d’ara poden tornar a obrir les portes, però només per desenvolupar l’activitat de bar. No obstant això, els serveis tècnics municipals segueixen estudiant la demanda del sector de l’oci nocturn, que vol poder comptabilitzar, de manera fixa, l’activitat de discoteca amb la de bar. Una mesura que s’ha d’analitzar detalladament i el Consistori espera poder resoldre-la en el termini d’entre un i dos mesos.

Recordem que la Generalitat va decidir tancar totes les discoteques i locals d’oci nocturn el juliol de l’any passat i, des d’aleshores, el sector no ha parat de reclamar la reobertura. A Lloret de Mar, hi ha 27 llicències d’activitat i, entre treballadors directes i indirectes, es calcula que el tancament afecta un miler de persones.

spot_img

El + Vist