18.1 C
Lloret de Mar
Tres Voltes Rebel, al tancament de la temporada des Dijous de L'Aurora

Les dones de L’Aurora estan satisfetes amb la temporada que acaben de tancar

Un espectacle reivindicatiu i emotiu del grup blanenc Tres Voltes Rebel ha omplert el pati anglès de la Biblioteca, en l'acte de cloenda dels Dijous de l'Aurora.

Tres Voltes Rebel, al tancament de la temporada des Dijous de L'Aurora

Darreres Notícies

Una molt bona temporada de represa de certa normalitat. Així defineix aquest curs l’associació de dones L’Aurora, que acaba de tancar el cicle de Dijous de l’Aurora. Ho ha fet a la Biblioteca, amb un concert del grup blanenc Tres Voltes Rebel

Una membre de l’entitat, Maria Galera, fa una molt bona valoració de la temporada i assegura que ja estan treballant en la propera.

“Pensant que ha estat un primer any després de la pandèmia, tenim una bona valoració; ara tanquem l’Aurora al públic, però durant el juliol prepararem el programa de l’any següent”

Maria Galera
Tres Voltes Rebel al tancament de la temporada des Dijous de lAurora 2
El pati anglès de la Biblioteca, ple de públic per seguir l’espectacle

Des de Tres Voltes Rebel, una de les integrants de la banda, Alba Lupiáñez, s’ha mostrat molt contenta i satisfeta perquè el públic ha respost molt bé.

“Ha anat molt bé, hi havia molt ambient, el públic ha respost molt bé, ha estat molt emotiu el final, que hem acabat en positiu”

Alba Lupiáñez
Tres Voltes Rebel al tancament de la temporada des Dijous de lAurora 3
Tres Voltes Rebel, al tancament de la temporada des Dijous de L’Aurora

Al llarg d’aquest curs, l’Aurora ha estrenat L’hora violeta, un programa a Nova Ràdio Lloret, que esperen poder repetir. A més, s’han fet tastets de cuina de diferents llocs del món, han fet una trobada amb dones hindús, un concurs d’eslògans, presentacions de llibres i sortides, entre moltes altres coses.

spot_img

El + Vist