24.3 C
Lloret de Mar
Els representants de les 12 candidatures, a Lloret

Les eleccions municipals del 26 de maig es presenten més incertes que mai a Lloret de Mar

Els factors a tenir compte són 12 llistes, partits nous, la desaparició del MILLOR i la proximitat amb les generals.

Els representants de les 12 candidatures, a Lloret

Darreres Notícies

Les eleccions municipals d’aquest diumenge, 26 de maig, es presenten amb més incertesa que mai. Es calcula que el nombre de candidatures, fins a 12, farà dispersar el vot, segons el psicòleg i col·laborador de la ràdio Fèlix Amaro.

A més, hi ha uns quants partits nous, que no se sap quin suport poden rebre, a més de la desaparició del MILLOR, que deixa lliures 4 regidors. Tot plegat, tenint en compte l’impacte de les eleccions generals, celebrades un mes enrere, amb una participació elevada a Lloret, del 70%.

Aquests factors sumats fan molt díficil de preveure els resultats a les urnes d’aquest diumenge a la vila. Com a les darreres eleccions, hi haurà 30 meses repartides en quatre col·legis, situats a les seus habituals: Casa de la Cultura i a les escoles Pompeu Fabra, Pere Torrent i Esteve Carles.

A cada taula o mesa hi haurà dues urnes: una per als vots de les eleccions municipals, amb 12 candidatures, i un altre per recollir els vots de les europees, amb 32 llistes. Recordem que a les eleccions municipals estan cridades a votar una mica més de 21.654 persones a Lloret de Mar. Als darrers comicis locals, al 2015, hi va votar una mica més del 50% de l’electorat.

spot_img

El + Vist