22.6 C
Lloret de Mar

Les escoles de Lloret tornen a obrir amb moltes mesures i poca afluència d’alumnes

Les llars d’infants obriran dilluns vinent, mentre que els instituts és previst que obrin entre demà i dijous.

L'institut escola, ahir, amb la porta oberta
L'institut escola, ahir, amb la porta oberta

Darreres Notícies

Amb l’entrada a la fase 2 del desconfinament han reobert les escoles de Lloret de Mar, tot i que amb molt pocs alumnes. De fet, el regidor d’Educació, Albert Ferrández, apunta que alguna fins i tot no ha tingut cap sol·licitud i la que té més infants, en té set. I és que només es poden rebre alumnes d’infantil i sempre i quan els progenitors treballin de manera presencial i no puguin fer-se càrrec dels petits a casa.

Alumnes a punt d’entrar a la Immaculada Concepció, ahir dilluns (NRLL)

Pel que fa a les llars d’infants, obriran dilluns vinent, dilluns 8, perquè necessiten unes dies per preparar-se bé i poder garantir la qualitat del servei. I els instituts de Lloret és previst que tornin a obrir entre demà i dijous.

El regidor lamenta que la reobertura s’hagi hagut de preparar de manera precipitada i creu que les condicions en què es pot rebre els infants, tenint en compte totes les mesures de seguretat i higiene, no són les òptimes. Tot i així, opina que cal oferir el servei per ajudar les famílies que ho necessiten.

De cara al setembre, Albert Ferrández assegura que ja hi estan treballant, tot i que caldrà veure com evoluciona la pandèmia i quines són les indicacions exactes del departament d’Ensenyament de la Generalitat.

spot_img

El + Vist