19.4 C
Lloret de Mar
Una parada de roses del 2017

Les floristeries de Lloret han acordat no vendre flors a domicili per garantir la seguretat i evitar contagis

Sí que es poden comprar llibres, a través de la pàgina web de Can Gallissà; la comanda es pot rebre a casa o bé recollir al local, obert amb horari reduït.

Una parada de roses del 2017

Darreres Notícies

A Lloret de Mar no es venen roses a domicili, a diferència d’altres municipis. Les floristeries locals han decidit, de manera conjunta, no fer repartiment de roses per garantir la seguretat dels ciutadans i evitar contagis. Les floristeries de Lloret són Aloe Molí, El Mundo de Carmen, Flors Rabassa, La Camèlia, L’Espina, La Llavor, Mimosa i Floristeria Vesc.

Una portaveu, Natàlia Beltran, de la floristeria Vesc, explica que la rosa necessita molta manipulació abans de poder-la vendre i seria difícil garantir les mesures de seguretat necessàries.

La decisió, segons Natàlia Beltran, no ha estat fàcil, perquè les floristeries, igual que molts altres autònoms, segueixen tenint moltes despeses i cap benefici. Però insisteix en què han volgut anteposar la seguretat per davant de tot. Això sí, si el 23 de juliol és possible celebrar Sant Jordi al carrer, demanen a la ciutadania que s’hi bolqui.

El que sí que es podrà fer és regalar un llibre. Recordem que la llibreria Can Gallissà ven llibres per internet, que es poden rebre a domicili o bé passar a recollir pel local, a la plaça París. Montse Sala, de Can Gallissà, explicava en declaracions a la ràdio que, quan va esclatar la crisi pel coronavirus, ja tenien feta la comanda per Sant Jordi.

La llibreria, que té oberta la part d’estanc aquests dies i, per tant, pot entregar els llibres que hagin estat comprats prèviament per internet, té tot el seu fons de llibres a la pàgina web.

spot_img

El + Vist