25.9 C
Lloret de Mar
Recollida d'aliments al Casal de la Gent Gran.

Les iniciatives solidàries cap a les famílies ucraïneses no s’aturen

Han arribat aliments recollits en dues escoles de Malgrat de Mar fins a Lloret.

Recollida d'aliments al Casal de la Gent Gran.

Darreres Notícies

Les iniciatives solidàries cap a les famílies desplaçades d’Ucraïna fins a Lloret de Mar no s’aturen. En volem destacar uns quantes, que han tingut lloc els darrers dies. Ens fixem, primer de tot, en la població veïna de Malgrat, on dues escoles han recollit tot tipus d’ajuda per als ucraïnesos i una part ha arribat a la nostra vila.

La regidora de Solidaritat de l’Ajuntament, Sarah Corpas, explica que van decidir portar els productes de menjar fins al Puntet, per contribuir a la campanya d’aliments que es fa a Lloret. El passat divendres hi van dur 14 caixes amb articles de primera necessitat, com “llet, galetes, llegums, arròs, pasta, fruita seca i altres”.

Donació d'ajuda de dues escoles de Malgrat per a Ucraïna.
Donació d’ajuda de dues escoles de Malgrat per a Ucraïna.

Qui també ha fet una bona aportació a la campanya d’aliments per als desplaçats és el Casal de la Gent Gran de Lloret. La regidora Arantxa Jiménez anima tothom a col·laborar. Explica que “són aliments de primera necessitat, que hem dut al pavelló per a les famílies ucraïneses”.

Donació de llet i refrescos de La Lloretense Jove al pavelló d'esports.
Donació de llet i refrescos de La Lloretense Jove al pavelló d’esports.

L’empresa La Lloretense Jove ha portat al pavelló prop de 30 caixes de llet i refrescos. El seu propietari, Josep Costa explica que és una manera d’ajudar .

Qui també ha fet una aportació solidària aquests dies és l’escoleta l’Onada de Lloret, que ha recollit productes infantils.

Recollida de productes infantils de l'escoleta l'Onada.
Recollida de productes infantils de l’escoleta l’Onada.

Recordem que a Lloret de Mar es recullen aliments als Puntets i que es duen fins al pavelló, a on es centralitza l’ajuda per a les famílies vingudes d’Ucraïna, les quals compten amb un punt d’atenció al centre cívic de Can Carbó.

spot_img

El + Vist