19.2 C
Lloret de Mar
Visitants, als jardins de Santa Clotilde, la 'joia' patrimonial de Lloret.

Les jornades de patrimoni s’allarguen quatre dies i esperen atraure més públic

Lloret se suma a les Jornades Europees de Patrimoni, que es duen a terme del 9 al 12 d’octubre

Visitants, als jardins de Santa Clotilde, la 'joia' patrimonial de Lloret.

Darreres Notícies

A partir d’aquest divendres i al llarg de 4 dies, Lloret de Mar ofereix l’oportunitat de descobrir gratuïtament el ric patrimoni cultural que hi ha a la destinació. Els jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, Can Saragossa, el Castell de Sant Joan i el cementiri modernista duen a terme jornades de portes obertes i a més acullen visites guiades, que també són gratuïtes.

D’aquesta manera, Lloret se suma a les Jornades Europees de Patrimoni, que es duen a terme del 9 al 12 d’octubre. La novetat d’enguany són les dates. Anna Fuentes, cap de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament, assenyala que “abans es feien al setembre, però en caure ara, a l’octubre, s’hi suma el dia 12 i són quatre dies seguits”. El fet que enguany les jornades de patrimoni s’allarguin un dia més fa preveure que hi haurà “més públic“.

Les portes obertes i visites guiades s’ofereixen en cinc punts concrets de Lloret. Són indrets històrics, culturals i d’interès turístic, que en anys anteriors -en motiu d’aquestes jornades- havien aplegat uns 2.000 visitants. “Sabem que hi ha lloretencs que aprofiten per passejar pels jardins, recordar el Museu del Mar o veure alguna nova exposició, a més solen venir expressament visitants catalans“, afegeix Fuentes.

Amb l’objectiu d’acostar el patrimoni cultural a lloretencs i visitants, des de divendres i fins el proper dilluns, 12 d’octubre, es duen a terme aquestes jornades d’àmbit europeu. A més d’entrada gratuïta, s’ofereixen visites guiades cada dia. Serà en els horaris següents: a les 10 del matí, al Museu del Mar; a Can Saragossa a dos quarts de 12; a la una, als jardins de Santa Clotilde; a les 4 de la tarda, al Castell de Sant Joan; i a partir de les 6, al cementiri modernista.

Per a més informació, contacteu amb el departament de Cultura o bé amb les Oficines de Turisme.

spot_img

El + Vist