5.5 C
Lloret de Mar

Les llars d’infants Els Pops i Lola Anglada reparteixen xocolata desfeta per lluitar contra el càncer infantil

Coincidint amb el Dia Mundial del càncer infantil, les dues llars d'infants municipals s'han sumat a la campanya "Xocolatada Solidària", que recapta diners per a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Repartint xocolata a la llar Els Pops
Repartint xocolata a la llar Els Pops

Darreres Notícies

Durant el dia d’avui, les llars d’infants municipals de Lloret se sumen a la campanya Xocolatada Solidària contra el càncer infantil. La iniciativa, que ha rebut el suport de moltes poblacions catalanes per col·laborar amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, es fa amb motiu del Dia Internacional del càncer infantil.

servicios profesionales jimenez

A dos quarts de nou, a la llar Els Pops ja s’ha repartit xocolata amb fartons. A la tarda, de tres a cinc, també hi seran, tal com ha explicat la directora, Anna Mas.

També hi participa la llar d’infants Lola Anglada. La seva xocolatada es farà a partir d’un quart de cinc de la tarda i comptarà amb una batucada dels alumnes de l’escola Pere Torrent.

Els diners recaptats es destinaran de manera íntegra a projectes pioners en el diagnòstic i tractament del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. Actualment, un 20% de nens amb càncer no superen la malaltia i el 80% es curen, però a vegades queden amb seqüeles importants.

spot_img

El + Vist