14.6 C
Lloret de Mar

Les novetats en l’arribada dels Tres Reis deixa bones sensacions a l’Ajuntament

El regidor de Cultura remarca que els horaris es van complir de manera rigorosa.

El Rei Gaspar rebent una nena de Lloret
El Rei Gaspar rebent una nena de Lloret

Darreres Notícies

Bones valoracions de les novetats d’aquest any per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient. El més destacat és que es va avançar una hora la seva arribada i que l’entrega de cartes va ser el primer que van poder fer els més petits. Així doncs, de cinc a set, al passeig Verdaguer, tots els nens i nenes que ho van voler van poder pujar a saludar els Reis i donar-los les cartes o els xumets.

El Rei Baltasar amb una nena (NRLL)

Tot seguit, van anar a l’Ajuntament, on van fer el tradicional discurs i es va poder veure el videomapping. La jornada va acabar amb la cavalcada, cap a les vuit del vespre. El regidor de Cultura, Cristian Fernández, explica que, tal com tenien previst, van complir amb els horaris de manera rigorosa.

El videomapping (NRLL)

Segons el regidor, malgrat els canvis, la cavalcada va acabar sortint a l’hora habitual a Lloret i, fins i tot, molt abans que en altres poblacions.

La cavalcada (NRLL)

Així doncs, les sensacions que han deixat les novetats són positives, tot i que ara els organitzadors hauran de fer les valoracions pertinents i decidir si tornen a apostar per aquest format de cara a l’any vinent o si introdueixen algun canvi.

spot_img

El + Vist