12.9 C
Lloret de Mar

Les obres d’arranjament del carrer de l’Oliva el mantindran tallat fins a finals d’abril

Són obres de millora de la canalització del clavegueram i altres serveis, i la renovació dels paviments i les voreres.

El carrer de l'Oliva, tallat entre Sènia del Rabic i Sant Pere
El carrer de l'Oliva, tallat entre Sènia del Rabic i Sant Pere

Darreres Notícies

El carrer de l’Oliva estarà tallat fins a finals d’abril. L’Ajuntament ha començat les obres de millora de la canalització del clavegueram i d’altres serveis del tram que va del carrer Sant Pere fins a Sènia del Rabic.

servicios profesionales jimenez

Ho ha detallat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, que afegeix que les obres inclouen la renovació dels paviments i les voreres.

Les obres s’allargaran unes quinze setmanes i durant aquest temps no s’hi podrà passar ni circulant ni a peu. A banda d’aquest tall, cal recordar que en els horaris d’entrada i sortida de les escoles Immaculada Concepció i Esteve Carles també es talla el carrer Rector Felip i Gibert. Per tot plegat, la Policia Municipal recomana que s’eviti circular per aquest entorn.

De fet, hi ha cartells a tots els carrers que porten a aquesta intersecció per avisar de les obres i preveure rutes alternatives.

Les obres al carrer de l’Oliva tenen un cost previst de 180.000 euros, IVA inclòs. És el primer carrer que s’arranja aquest 2021, tot i que es fa amb pressupost del 2020. El regidor espera, al llarg d’aquest any, poder licitar obres a altres zones del municipi per començar-les després de l’estiu.

Jordi Sais demana paciència als veïns i els recorda que tots aquests treballs són per un bé comú.

spot_img

El + Vist