14.9 C
Lloret de Mar
El carrer de l'Oliva, tallat entre Sènia del Rabic i Sant Pere

Les obres d’arranjament del carrer de l’Oliva el mantindran tallat fins a finals d’abril

Són obres de millora de la canalització del clavegueram i altres serveis, i la renovació dels paviments i les voreres.

El carrer de l'Oliva, tallat entre Sènia del Rabic i Sant Pere

Darreres Notícies

L’Ajuntament organitza Lloret Jove amb el Cinema, un passi de curtmetratges locals

Es farà aquest vespre (20 hores) al Teatre i s'hi estrenaran 'MOLLY. The Strange Life of a Contemporary Artist' i el capítol 2 d''El Negocio'.

S’inaugura ‘Trajectòries’, la nova mostra del Batxillerat Artístic del Coll i Rodés

És una mostra dels treballs de totes les assignatures artístiques de primer i segon de Batxillerat. Es podrà visitar a la Biblioteca municipal fins al 6 de maig.

Gonzalo Silveyra i Christian Rodríguez roden el videoclip de Flowery i James Lover (Diego a ‘La isla de las tentaciones’)

És el nou single de Flowery, titulat 'Descarada'. En menys d'una setmana, ha aconseguit gairebé 300.000 visualitzacions a YouTube.

La Piscina de Lloret ha acollit l’estada de la selecció juvenil de natació d’Eslovènia

El director de la Piscina, Ricard Salinas, destaca que els clubs estrangers tenen moltes ganes de poder venir a entrenar a Lloret, però les restriccions per la pandèmia ho fan complicat.

Sofia Valencia publica el seu segon poemari: ‘Amor, creatividad y alma MERAKI’

És un recull de 57 poemes que ella mateixa explica que són més romàntics que els del primer poemari.

El carrer de l’Oliva estarà tallat fins a finals d’abril. L’Ajuntament ha començat les obres de millora de la canalització del clavegueram i d’altres serveis del tram que va del carrer Sant Pere fins a Sènia del Rabic.

Ho ha detallat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, que afegeix que les obres inclouen la renovació dels paviments i les voreres.

Les obres s’allargaran unes quinze setmanes i durant aquest temps no s’hi podrà passar ni circulant ni a peu. A banda d’aquest tall, cal recordar que en els horaris d’entrada i sortida de les escoles Immaculada Concepció i Esteve Carles també es talla el carrer Rector Felip i Gibert. Per tot plegat, la Policia Municipal recomana que s’eviti circular per aquest entorn.

De fet, hi ha cartells a tots els carrers que porten a aquesta intersecció per avisar de les obres i preveure rutes alternatives.

Les obres al carrer de l’Oliva tenen un cost previst de 180.000 euros, IVA inclòs. És el primer carrer que s’arranja aquest 2021, tot i que es fa amb pressupost del 2020. El regidor espera, al llarg d’aquest any, poder licitar obres a altres zones del municipi per començar-les després de l’estiu.

Jordi Sais demana paciència als veïns i els recorda que tots aquests treballs són per un bé comú.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.