19.7 C
Lloret de Mar
Olimpíades 2018

Les Olimpíades Interescolars commemoraran també el Dia Internacional contra l’LGTBIfòbia

Organitzades per l'institut Rocagrossa, comptaran amb uns 700 participants de 6è de Primària i 1r d'ESO de tots els centres educatius de Lloret.

Olimpíades 2018

Darreres Notícies

L’Institut Rocagrossa organitza aquest divendres la segona edició de les Olimpíades Interescolars. Una jornada esportiva en què participaran uns 700 alumnes de sisè de primària i primer d’ESO de tots els centres de Lloret.

Aquestes segones olimpíades tindran una novetat destacada. Com que coincidirà amb la celebració del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia, es farà la lectura d’un manifest adreçat als alumnes, amb l’objectiu d’evitar situacions de bullying.

Pel que fa a les proves esportives que hauran de superar els alumnes, n’hi haurà de molts tipus. La majoria estaran centrades en l’atletisme, tot i que també es faran altres activitats com futbol, bàsquet o natació, tal com ha explicat el cap de projecte del Rocagrossa, Lluís Chulilla. Els alumnes dels cicles formatius de l’institut Rocagrossa s’encarreguen de l’organització.

Tot i que el centre neuràlgic seran les pistes d’atletisme, també s’utilitzaran altres equipaments com la piscina o el pavelló. Precisament, Lluís Chulilla creu que és molt interessant que els alumnes de tots els centres educatius coneguin les instal·lacions de la vila.

La inauguració de les segones Olimpíades Interescolars, amb la lectura del manifest contra l’homofòbia, serà aquest divendres, a les nou de la matí. L’acte de cloenda, amb l’entrega de premis, es farà a dos quarts de tres de la tarda.

Aquí podeu veure el vídeo promocional de les Olimpíades.

spot_img

El + Vist