14.8 C
Lloret de Mar

Les trobades híbrides seran la clau per reactivar el turisme de congressos

És la principal conclusió de la primera Jornada Híbrida Associativa, que va comptar amb la participació del Lloret Convention Bureau.

Primera Jornada Híbrida Associativa
Primera Jornada Híbrida Associativa

Darreres Notícies

Les trobades híbrides, és a dir, mig presencials mig virtuals, seran la clau per poder reactivar el turisme de congressos. És la principal conclusió de la primera Jornada Híbrida Associativa, que va comptar amb la participació del Lloret Convention Bureau (LLCB).

Es va fer el 22 de juliol al Palau de Congressos de Girona i va servir per mostrar com s’ha de fer una trobada d’aquestes característiques.

La directora del LLCB, Montse Belisario, ha explicat que els espais que acullen congressos hauran d’adaptar-se a la nova situació, perquè les noves tecnologies seran clau per poder acollir aquest tipus de trobades híbrides i poder tirar endavant un sector que ha quedat molt tocat per la pandèmia.

Com en la resta de sectors, la incerta en aquests moments és molt gran i s’espera poder reactivar les petites trobades aquesta tardor. Serà, però, amb el turisme de proximitat, perquè els congressos de turisme internacional no s’espera que es reactivin fins a finals del 2021.

Dies enrere, el Lloret Convention Bureau també va tractar tots aquests aspectes en el Comitè Executiu del Catalunya Convention Bureau, a l’Hotel Alimara de Barcelona. Una trobada que Belisario considera molt important, perquè va servir per intercanviar experiències i punts de vista i per reflexionar i fer aportacions sobre el nou pla per reactivar el turisme de reunions al territori català a curt i mitjà termini.

D’altra banda, la directora del LLCB ha recordat que els congressos estaven agafant una bona dinàmica d’incloure accions de responsabilitat social. Fet que es valora de manera molt positiva. La pandèmia ha aturat els congressos, però s’espera que quan es vagin reactivant segueixin apostant per la responsabilitat social.

spot_img

El + Vist