Dijous, 25 febrer 2021
9.1 C
Lloret de Mar
Primera Jornada Híbrida Associativa

Les trobades híbrides seran la clau per reactivar el turisme de congressos

És la principal conclusió de la primera Jornada Híbrida Associativa, que va comptar amb la participació del Lloret Convention Bureau.

Primera Jornada Híbrida Associativa

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Les trobades híbrides, és a dir, mig presencials mig virtuals, seran la clau per poder reactivar el turisme de congressos. És la principal conclusió de la primera Jornada Híbrida Associativa, que va comptar amb la participació del Lloret Convention Bureau (LLCB).

Es va fer el 22 de juliol al Palau de Congressos de Girona i va servir per mostrar com s’ha de fer una trobada d’aquestes característiques.

La directora del LLCB, Montse Belisario, ha explicat que els espais que acullen congressos hauran d’adaptar-se a la nova situació, perquè les noves tecnologies seran clau per poder acollir aquest tipus de trobades híbrides i poder tirar endavant un sector que ha quedat molt tocat per la pandèmia.

Com en la resta de sectors, la incerta en aquests moments és molt gran i s’espera poder reactivar les petites trobades aquesta tardor. Serà, però, amb el turisme de proximitat, perquè els congressos de turisme internacional no s’espera que es reactivin fins a finals del 2021.

Dies enrere, el Lloret Convention Bureau també va tractar tots aquests aspectes en el Comitè Executiu del Catalunya Convention Bureau, a l’Hotel Alimara de Barcelona. Una trobada que Belisario considera molt important, perquè va servir per intercanviar experiències i punts de vista i per reflexionar i fer aportacions sobre el nou pla per reactivar el turisme de reunions al territori català a curt i mitjà termini.

D’altra banda, la directora del LLCB ha recordat que els congressos estaven agafant una bona dinàmica d’incloure accions de responsabilitat social. Fet que es valora de manera molt positiva. La pandèmia ha aturat els congressos, però s’espera que quan es vagin reactivant segueixin apostant per la responsabilitat social.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.