14.9 C
Blanes
Waikiki en un concert

Les versions dels Waikiki, aquest dissabte a barraques

La nit, en què també actuaran Mushkaa i Verbena'm, la tancarà la música tecno de Bitz Kollektiv.

Waikiki en un concert

Darreres Notícies

Els Waikiki, un grup de versions de música espanyola, catalana i internacional des dels anys 90 fins avui en dia, actuaran aquest dissabte a les barraques de Sant Romà.

El grup ofereix les versions a través de medleys, que consisteix en anar unint parts petites de diferents cançons, tocades una rere l’altra i, a vegades, fins i tot sobreposades. D’aquesta manera, el seu repertori arriba a comptar amb una vuitantena de cançons.

“Fem moltes versions, molt enllaçades entre elles mateixes, cada 30-40 segons canviem i això fa que el directe sigui molt dinàmic i molt enèrgic”

Guillem Soler

Waikiki és un grup d’amics de Sant Hilari Sacalm que es van unir el 2019 per tocar plegats.

“El nom ve arran d’una trobada en el Bar Juani de Sant Hilari fent unes tapes, que allà és molt típic; vam començar a dir noms i ens va agradar Waikiki”

Esteve Vilarrasa

La banda actuarà dissabte després de la Mushkaa. I després de Waikiki, ambientaran la festa els djs de Bitz Kollectiv.

“Un espectacle de música electrònica, que principalment girarà al voltant de la música tecno, una música molt enèrgica i festiva, que esperem que agradi a tothom”

Menza

Els concerts començaran a les nou de la nit amb Verbena’m, que actuaran com a teloners de la Mushkaa. Després de la cap de cartell, serà el torn del grup de versions Waikiki i, la nit, la tancaran els djs de Bitz Kollektiv, amb música tecno.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist