15.6 C
Lloret de Mar
Museu del Mar

Les visites familiars s’allarguen tot el mes de març al Museu del Mar

Museu del Mar

Darreres Notícies

Es prorroguen les visites familiars fetes al Museu del Mar aquest mes de febrer. La proposta, adreçada a famílies, i especialment a nens de 7 a 12 anys, ha tingut tant d’èxit que s’allarga els propers dissabtes de març.

La visita planteja un misteri als visitants: algú ha robat un collaret molt valuós a la senyora Garriga. L’ha amagat en algun racó del Museu del Mar. I l’han de localitzar els joves detectius, amb l’ajuda d’una lupa i unes pistes que han de resoldre.

Aquest és el repte que ha fet passar una bona estona a petits i grans. La guia de les visites, Ana Peña, afegeix que “els nens han après coses sobre la història de Lloret, des d’un altre punt de vista”.

La guia assegura que hi ha hagut dissabtes en què han hagut de dir que no, perquè les visites familiars havien quedat plenes. Per això, recomana als interessats que facin la reserva prèvia al Museu del Mar. La guia argumenta que el secret de la iniciativa és que “és un joc diferent i divertit, en què els nens tenen tot el museu per a ells, van amunt i avall amb les lupes, buscant les pistes per a resoldre l’endevinalla”.

Les visites familiars per a resoldre el robatori del collaret s’allarguen els propers dissabtes d’aquest mes de març. Comencen a les 6 de la tarda, al Museu del Mar. Els menors de 12 no paguen i els adults paguen 4 euros per entrada. Les reserves es poden fer per telèfon, al 972 36 44 54.

Recordem que també els dissabte, però una hora abans, a partir de les 5, hi ha les visites habituals per a públic adult al Museu del Mar.

spot_img

El + Vist