7.6 C
Lloret de Mar

L’escola d’hostaleria de Lloret de Mar canvia de seu

Les instal·lacions ocupen més de 1.000 metres per als alumnes dels cicles formatius de cuina i restauració, així com gestió d'allotjaments turístics.

La cuina de la nova escola d'hostaleria de Lloret.
La cuina de la nova escola d'hostaleria de Lloret.

Darreres Notícies

L’escola d’hostaleria de Lloret de Mar canvia de seu: passa de l’hotel Evenia -on hi ha estat els últims anys- a l’establiment BPM, el que era abans l’hotel Eugènia. Allà és on els alumnes de l’institut Coll i Rodès hi faran pràctiques de cuina i restauració, a més de gestió d’allotjaments turístics.

El conveni de lloguer de les instal·lacions s’ha signat recentment amb l’Ajuntament i, a partir de la setmana que ve, les classes començaran en la nova escola d’hostaleria, situada a l’avinguda Roca Grossa.

hostaleria 5 signatura
Signatura del conveni entre l’Ajuntament i el BPM Lloret Hotel.

El regidor d’Educació, Albert Ferrández, explica que amb el canvi es fa un pas endavant i el nou espai permet “ampliar l’oferta formativa per als joves de Lloret”.

Noelia Costa, del BPM Lloret Hotel, exposa que les instal·lacions ocupen més de 1.000 metres quadrats: hi ha una cuina professional amb capacitat per a 32 alumnes, una sala de pastisseria, bar i restaurant, bugaderia i una habitació d’hotel sencera, a més de sales polivalents”.

L’alcalde Jaume Dulsat subratlla la qualitat de l’espai, que si bé no està tan cèntric com l’Evenia per als alumnes, presenta unes instal·lacions “de primer nivell”.

BPM hotel

El lloguer per aquest curs és d’una mica més de 80.000 euros.

La finalitat és oferir un espai de pràctiques als alumnes dels cicles formatius de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia i Serveis en Restauració i de Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics. Faran unes 2.000 hores al llarg del curs. La capacitat és per a 200 alumnes.

spot_img

El + Vist