10.3 C
Lloret de Mar

L’Escola Esteve Carles surt a celebrar el Dia de l’Educació Física al Carrer

L'alumnat del centre ha fet sessions a la platja de Lloret per mostrar com ha canviat l'educació física els últims anys.

-

L’alumnat de l’escola Esteve Carles ha sortit avui a fer educació física a l’aire lliure. Durant tot el matí, hi ha hagut classes del centre fent esport a la platja, i també n’hi haurà a la tarda, per commemorar el Dia de l’Educació Física al Carrer.

La iniciativa l’impulsen els professionals d’Educació Física amb el suport del Consell Colef i els col·legis professionals autonòmics, sota el lema Estil de vida actiu per a tots i per sempre.

L'escola Esteve Carles celebrant el Dia de l'Educació Física al Carrer
L’escola Esteve Carles celebrant el Dia de l’Educació Física al Carrer

En aquest sentit, Juanjo Campos, mestre de l’escola, remarca que és interessant mostrar a tothom com ha canviat l’educació física en els últims anys.

“Molta gent encara té el concepte d’educació física com la gimnàstica d’anys enrere i ara  busquem que aquesta educació física sigui més integradora, variada i divertida”

Juanjo Campos
L'escola Esteve Carles celebrant el Dia de l'Educació Física al Carrer
L’escola Esteve Carles celebrant el Dia de l’Educació Física al Carrer

Uns objectius que s’aconsegueixen amb sessions lúdiques i actives, en què l’alumnat és el protagonista.

“Fem propostes lúdiques a través del joc, a través d’una participació activa i fent l’alumnat sempre protagonista del seu aprenentatge i formació”

Juanjo Campos

L’escola Esteve Carles ja ha celebrat el Dia de l’Educació Física al Carrer en altres ocasions i és una activitat que sempre funciona molt bé.

Les famílies reclamen actuacions urgents per acabar amb la problemàtica a les escoles i instituts de Lloret

Actualment, hi ha 20 bonys a les escoles i 10 als instituts, és a dir, un total de 30 grups que no estaven planificats quan es va establir el nombre de línies dels centres.

Les escoles i instituts de Lloret celebren el Dia de la Pau i la No-violència

El 30 de gener es commemora l'aniversari de la mort de Mahatma Gandi, el líder pacifista amb més repercussió de tots els temps.

Victòria del Bàsquet Lloret contra el líder de Copa Catalunya (85-90)

Els de Marc Ciurana van aconseguir una important victòria contra el Masnou, mentre que el femení va perdre a casa contra el líder de la seva categoria, el Sant Gervasi (50-68).
- Publicitat -