19.4 C
Lloret de Mar

L’Escola Esteve Carles surt a celebrar el Dia de l’Educació Física al Carrer

L'alumnat del centre ha fet sessions a la platja de Lloret per mostrar com ha canviat l'educació física els últims anys.

-

L’alumnat de l’escola Esteve Carles ha sortit avui a fer educació física a l’aire lliure. Durant tot el matí, hi ha hagut classes del centre fent esport a la platja, i també n’hi haurà a la tarda, per commemorar el Dia de l’Educació Física al Carrer.

La iniciativa l’impulsen els professionals d’Educació Física amb el suport del Consell Colef i els col·legis professionals autonòmics, sota el lema Estil de vida actiu per a tots i per sempre.

L'escola Esteve Carles celebrant el Dia de l'Educació Física al Carrer
L’escola Esteve Carles celebrant el Dia de l’Educació Física al Carrer

En aquest sentit, Juanjo Campos, mestre de l’escola, remarca que és interessant mostrar a tothom com ha canviat l’educació física en els últims anys.

“Molta gent encara té el concepte d’educació física com la gimnàstica d’anys enrere i ara  busquem que aquesta educació física sigui més integradora, variada i divertida”

Juanjo Campos
L'escola Esteve Carles celebrant el Dia de l'Educació Física al Carrer
L’escola Esteve Carles celebrant el Dia de l’Educació Física al Carrer

Uns objectius que s’aconsegueixen amb sessions lúdiques i actives, en què l’alumnat és el protagonista.

“Fem propostes lúdiques a través del joc, a través d’una participació activa i fent l’alumnat sempre protagonista del seu aprenentatge i formació”

Juanjo Campos

L’escola Esteve Carles ja ha celebrat el Dia de l’Educació Física al Carrer en altres ocasions i és una activitat que sempre funciona molt bé.

- Publicitat -