29.1 C
Lloret de Mar
Recollida de taps a l'escola FEDAC Pont Major per a Junts contra l'AME (NRLL)

L’escola FEDAC de Pont Major dona 400 quilos de taps a Junts contra l’AME

L'entitat lloretenca porta a reciclar els taps de plàstic a canvi d'una quantitat econòmica que destina a la investigació de la malaltia a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Recollida de taps a l'escola FEDAC Pont Major per a Junts contra l'AME (NRLL)

Darreres Notícies

Junts contra l’AME ha recollit més de 400 quilos de taps de plàstic a l’escola FEDAC de Pont Major, a Girona, que ja és el tercer any que col·labora amb l’entitat. Una iniciativa positiva perquè contribueix a recaptar diners per a la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal (AME) i, a la vegada, consciencia els més petits i els implica en la causa.

Des de l’escola van decidir organitzar la recollida de taps com al que s’anomena Projecte APS, d’aprenentatge i servei, és a dir, els alumnes destinen l’aprenentatge a un servei a la comunitat. Una de les mestres del centre, Remei Figuerola, remarca, precisament, el benefici que té una tasca com aquesta.

Després que se’ls expliqués què és l’AME i quina tasca du a terme Junts contra l’AME, els alumnes es van encarregar de tot, com ara l’elaboració dels cartells, la difusió de la campanya a la resta de l’escola i l’organització dels taps que han portat tots els infants al centre. Com que els de P5 del curs passat no van poder completar el projecte per la pandèmia, aquest curs han col·laborat P5 i 1r de Primària.

Recollida de taps a l'escola FEDAC Pont Major (NRLL)
Els alumnes de P5 col·laborant amb la recollida de taps (NRLL)

Remei Figuerola també creu que és molt important que, a banda de l’alumnat, s’impliquin amb la causa les seves famílies.  

El president i fundador de Junts contra l’AME, Pipo Molina, està molt agraït de la bona col·laboració d’aquesta escola, que sempre s’involucra molt amb la causa.

Els alumnes de 1r carregant els taps al camió (Junts contra l’AME)

A banda de FEDAC Pont Major, també col·laboren amb la recollida solidària de taps de plàstic diverses escoles de Vic, un parell de Blanes i una de Lloret.

Atès que la situació de pandèmia no permet fer esdeveniments presencials, Junts contra l’AME ha decidit impulsar una campanya solidària a través de la plataforma virtual Mi grano de arena.

Recordem que al setembre l’entitat no va poder organitzar la festa al Sunddance, que hauria celebrat la quarta edició i que cada any aconsegueix recaptar més diners; ni tampoc no podrà celebrar el Carnaval del 2021, on sempre aconsegueix també aportacions econòmiques.

spot_img

El + Vist