17 C
Lloret de Mar
Un dels treballs dels alumnes per a la Setmana de les Matemàtiques.

L’escola Immaculada Concepció celebra la Setmana de les Matemàtiques

El dia fort serà dimecres, en què es farà una fira al pati de l’escola, amb jocs perquè els alumnes vegin les matemàtiques d'una manera lúdica.

Un dels treballs dels alumnes per a la Setmana de les Matemàtiques.

Darreres Notícies

Aquest dimecres és el Dia escolar de les matemàtiques i a l’escola Immaculada Concepció ho commemoren celebrant la Setmana de les Matemàtiques. Així doncs, durant els propers dies es faran tota una sèrie d’activitats relacionades amb aquesta ciència.

El dia fort serà dimecres, en què es farà una fira al pati de l’escola. La Cap d’estudis del centre, Ceci Martínez, explica que “a cada taula hi haurà una sèrie de jocs perquè els alumnes vegin les matemàtiques d’una manera més lúdica”.

setmana matematiques immaculada concepcio 2
Un dels carrers que han fet els alumnes de la Immaculada Concepció.

A banda de la fira, cada classe farà diverses activitats i hi ha dues propostes conjuntes a tota l’escola. Una planteja què passaria si tots visquessin al mateix carrer i l’altra, gira entorn a la cinta de Moebius.

Des de l’escola Immaculada Concepció també han fet una col·laboració amb la Biblioteca municipal. A l’equipament, s’hi podran trobar diferents llibres relacionats amb les matemàtiques, adaptats a adults i infants.

spot_img

El + Vist