19.6 C
Lloret de Mar
Els alumnes, a la ràdio

L’escola Immaculada Concepció guanya un premi del VideoMAT enviant una pilota al Japó

El projecte dels alumnes ha consistit en enviar dins d'un sobre una pilota al seu exprofessor i extrenador del Lloret, Edu Urdiales, que viu al Japó.

Els alumnes, a la ràdio

Darreres Notícies

Ja fa més d’un any que l’exentrenador del Club de Futbol Lloret, Edu Urdiales, va marxar al Japó, a treballar de director a l’escola del Futbol Club Barcelona. Aquest nou càrrec va provocar que deixés de fer classes a l’escola Immaculada Concepció, on feia de mestre.

Però els seus alumnes no s’han oblidat d’ell i han volgut enviar-li una pilota de futbol dins d’un sobre. Aquest difícil repte és el que han aconseguit superar a través del VideoMAT, un projecte en què els joves estudiants de primària creen vídeos per donar resposta a diferents qüestions, a través d’aplicacions matemàtiques.

La professora de quart de primària de la Immaculada Concepció, Anna Muntaner, en fa una valoració molt positiva. Des del Japó, Edu Urdiales ha rebut la pilota amb molta satisfacció. A l’arxiu adjunt podeu escoltar els alumnes que han participat en el projecte.

Els treballs del projecte VideoMAT es pengen a la plataforma YouTube i els que reben més likes, com és el cas de la Immaculada Concepció, obtenen un reconeixement. Els alumnes de Lloret han guanyat un premi especial en la categoria de cicle mitjà i superior d’educació primària.

spot_img

El + Vist