19.7 C
Lloret de Mar
Alumnes de la Immaculada Concepció treballant el concurs VideoMAT

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Alumnes de la Immaculada Concepció treballant el concurs VideoMAT

Darreres Notícies

Els alumnes de primer de Primària de l’escola Immaculada Concepció participen, un any més, al VideoMAT. En aquest certamen, els alumnes creen vídeos on es responen preguntes que posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn.

En aquesta ocasió, el centre lloretenc s’ha fet la pregunta següent: Quants arbres hi ha a la nostra escola? Ho explicat una mestra, Laia Llobera.

“En el vídeo es pot veure com treballen les matemàtiques a partir de la preguntes que es fan els alumnes”.

Laia Llobera

Segons la mestra, cada any aposten per presentar-se al VideoMAT perquè permet treballar les matemàtiques de manera vivencial i, a més, la iniciativa motiva molt els alumnes.

alumnes treballant al concurs videomat
Alumnes treballant al concurs VideoMAT.

El vídeo ja està penjat a YouTube i els guanyadors del concurs s’escolliran amb una votació popular, que està oberta a través de la pàgina web de VideoMAT fins al 30 d’abril. A banda dels alumnes de primer de Primària de la Immaculada Concepció, també s’hi han presentat els de cinquè de la mateixa escola.

El llistat de guanyadors del concurs es publicarà el 7 de maig, mentre que la trobada final es farà el 14 de maig.

spot_img

El + Vist