15.8 C
Lloret de Mar

L’escola Pere Torrent farà aquest dijous a la tarda la parada en benefici de la Marató de TV3

Es tracta d'un acte solidari que es va haver de suspendre la setmana passada pel mal temps i que finalment es farà avui dijous, a les 16.15 hores a les portes de l'escola.

Els infants fent les manualitats
Els infants fent les manualitats

Darreres Notícies

L’escola Pere Torrent col·labora amb La Marató de TV3. Aquesta tarda, a un quart de cinc, recaptarà diners amb la venda de diferents manualitats que han fet amb material reciclat, al preu simbòlic d’un euro. Es tracta d’un acte que es va haver de suspendre la setmana passada pel mal temps.

Els nens i nenes fent les manualitats

La iniciativa sorgeix d’una activitat realitzada durant l’hora del menjador. Els estudiants, des de P3 fins a 6è de primària, van rebre la visita de dos superherois, que els van animar a realitzar una sèrie de propostes per a poder tenir els mateixos poders especials que ells. Col·laborar amb la Marató de TV3 n’és una, tal com ha explicat la responsable del menjador, Elsa Puig.

Entre les diferents manualitats, es podran comprar arracades, imans o clauers. A més, també es col·locaran unes guardioles per a que tothom que ho vulgui pugui fer el seu donatiu a la causa solidària. Segons Elsa Puig, és important que els més petits siguin conscients de les necessitats d’altres persones i de la importància de col·laborar en aquests actes.

La parada estarà col·locada aquesta tarda, des d’un quart de cinc, a l’entrada de l’escola Pere Torrent.

Enguany, la Marató de TV3 recollirà fons per col·laborar en la lluita contra el càncer, la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i la segona entre les dones. Es calcula que un de cada dos homes i una de cada tres dones tindran càncer al llarg de la seva vida. De fet, cada dia moren 28 persones per aquesta malaltia, és a dir, més de 10.000 a l’any.

spot_img

El + Vist