7.4 C
Lloret de Mar
Els alumnes, als estudis de la ràdio

L’escola Pere Torrent guanya vuit premis en un concurs que té la sardana de rerefons

Es tracta d'un certamen de poesia, redacció i dibuix, que té com a temàtica comuna la sardana. L'organitzen els Amics de la Sardana Terranostra de Girona.

Els alumnes, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

L’escola Pere Torrent de Lloret de Mar s’ha endut fins 8 premis en un concurs de poesia, redacció i dibuix, que té com a temàtica comuna la sardana. La competició, que organitzen els Amics de la Sardana Terranostra de Girona, ha comptat enguany amb la participació de 13 escoles de la demarcació.

Igual que l’any passat, els alumnes del Pere Torrent han arrasat i s’han endut un total de 8 guardons. De fet, han estat fins a 9 els premis; el novè l’ha guanyat una exalumna de l’escola. Una de les mestres, Maria Mercè Planas, en fa una valoració molt positiva.

Dins de la categoria de cicle superior, els alumnes del Pere Torrent han guanyat els següents premis: el primer i quart en poesia; primer i tercer en redacció; tercer, quart, cinquè i sisè premi de dibuix, i l’exalumna, el premi especial de poesia.

Durant aquest curs, l’escola de Pere Torrent ha dedicat la setmana cultural a les tradicions catalanes. Els alumnes han fet diferents tallers, com per exemple el de sardanes, que els ha permès conèixer la dansa tradicional catalana.

spot_img

El + Vist