Dilluns, 25 gener 2021
9.3 C
Lloret de Mar
L'església, aquest matí

L’església ja pot acollir el 75% del seu aforament

Són unes 300 persones. Així ho permet la fase 3 del desconfinament. Tot i així, els feligresos han de prendre certes mesures d'higiene i seguretat.

L'església, aquest matí

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

L’església de Lloret ja pot acollir fins a 300 persones, que és el 75% de l’aforament. Així ho marquen les normes de la fase 3 del desconfinament.

A més, els feligresos cal que prenguin totes les mesures habituals d’higiene i seguretat, tal com ha detallat mossèn Martirià Brugada, que ha explicat que cal portar mascareta, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic imantenir les distàncies. 

La façana de l’església, aquest matí (NRLL)

A més, a l’hora de combregar es mantingui la distància física de dos metres i “ja no es diu amén, sinó que han d’estendre les mans per quedar suficientment separats de la persona que distribueix la comunió”

Mossèn Martirià (Església Parroquial de Sant Romà)

El mossèn recorda que a Lloret de Mar l’església ha obert cada dia, malgrat el confinament. Ara, a més, ha recuperat l’horari habitual. Per tant, l’església està oberta al públic matí i tarda (de 9 a 12:30 i de 16 a 19:30 hores) i, a banda de missa, s’hi poden tornar a fer tot tipus de cerimònies, com batejos, casaments o funerals.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.