8.8 C
Lloret de Mar
L'església, aquest matí

L’església ja pot acollir el 75% del seu aforament

Són unes 300 persones. Així ho permet la fase 3 del desconfinament. Tot i així, els feligresos han de prendre certes mesures d'higiene i seguretat.

L'església, aquest matí

Darreres Notícies

L’església de Lloret ja pot acollir fins a 300 persones, que és el 75% de l’aforament. Així ho marquen les normes de la fase 3 del desconfinament.

A més, els feligresos cal que prenguin totes les mesures habituals d’higiene i seguretat, tal com ha detallat mossèn Martirià Brugada, que ha explicat que cal portar mascareta, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic imantenir les distàncies. 

La façana de l’església, aquest matí (NRLL)

A més, a l’hora de combregar es mantingui la distància física de dos metres i “ja no es diu amén, sinó que han d’estendre les mans per quedar suficientment separats de la persona que distribueix la comunió”

Mossèn Martirià (Església Parroquial de Sant Romà)

El mossèn recorda que a Lloret de Mar l’església ha obert cada dia, malgrat el confinament. Ara, a més, ha recuperat l’horari habitual. Per tant, l’església està oberta al públic matí i tarda (de 9 a 12:30 i de 16 a 19:30 hores) i, a banda de missa, s’hi poden tornar a fer tot tipus de cerimònies, com batejos, casaments o funerals.

spot_img

El + Vist