11.7 C
Lloret de Mar

L’espectacle UAP 23 PODER esgota les entrades a Lloret

Es faran fins a 4 funcions -tres escolars i la quarta per al públic en general- en el teatre municipal, amb instituts del territori.

Assaig de l'espectacle al Teatre de Lloret
Assaig de l'espectacle al Teatre de Lloret

Darreres Notícies

Totes les entrades venudes de l’espectacle amb 140 alumnes que es durà a terme d’aquí a una setmana al Teatre de Lloret. Hi participen els instituts Rocagrossa, Coll i Rodès i Sant Quirze, juntament amb altres centres del territori. L’acte, que forma part de la Capital de la Cultura Catalana, prové del projecte UAP!

servicios profesionales jimenez

La UAP! -que vol dir pau al revés- fa 15 anys que treballa per difondre els valors de la pau a través de la música i el teatre als instituts de les comarques gironines. Al llarg d’aquest temps, aquest projecte educatiu ha produït diferents espectacles sobre l’holocaust, els refugiats, l’assetjament escolar o la crisi climàtica. L’edició d’enguany va sobre el ‘Poder’, des de la dominació del poder religiós, militar o polític, fins al poder dels joves per canviar l’ordre establert del món.

Un dels responsables del projecte UAP a Girona, Mon Bover, es mostra “molt content de l’acollida a Lloret amb l’espectacle, omplir el teatre és un gran orgull”.

Es crea un cor de cambra amb alumnes de Lloret arran del projecte UAP
Es crea un cor de cambra amb alumnes de Lloret arran del projecte UAP

Aquest projecte ha permès crear enguany cors de cambra amb alumnes de secundària. En l’arxiu adjunt, escolta les valoracions d’uns quants integrants de Lloret, com Julia Calle, Jana Torras, Abril Serenellini, Diego Hernández i Mel Elordi.

El concert al Teatre de Lloret, que reunirà prop de 140 alumnes, compta amb els següents centres implicats: Institut de Caldes de Malavella, Font del Ferro, Coll i Rodés, Rocagrossa, S’Agulla, Sant Elm, Sant Quirze, Serrallarga i Teresa Pàmies.

Se’n faran fins a 4 funcions. Tres per a escoles i la quarta, oberta al públic. Aqauesta última, el proper 24 de febrer al Teatre de Lloret, amb totes les entrades estan venudes.

spot_img

El + Vist