12.8 C
Lloret de Mar
Castanyada Capicua 2017

L’Esplai Capicua celebra la castanyada aquest dissabte amb una jornada lúdica

Els membres de l'esplai, que ara són uns 130 infants i joves, podran convidar familiars i amics. La cita és aquest dissabte a les 15.30 hores a la Font de la Kaikuta, al Rieral.

Castanyada Capicua 2017

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

L’Esplai Capicua celebra la castanyada, aquest dissabte. Serà una jornada lúdica, en què els membres de l’esplai, que ara són uns 130 infants i joves, podran convidar familiars i amics i, tots plegats, passaran una estona molt divertida.

Així ho assegura una de les responsables de l’esplai, Laura Reina, tot i que deixa les portes obertes a la sorpresa.

La convocatòria és a dos quarts de quatre de la tarda, a la Font de la Kaikuta, al barri del Rieral. Més tard, a dos quarts de sis, es repartiran les castanyes.

De cara a la setmana que ve, dissabte 17, els monitors del Capicua preparen una activitat oberta a tot el poble per celebrar la Festa Major de Sant Romà.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.