13.8 C
Lloret de Mar

L’estrena del documental sobre Ernest Adler es manté només al Youtube del Teatre

Tot i que també es volia fer de manera presencial, al Teatre, només es farà en l'àmbit virtual, a causa la situació de la pandèmia i les restriccions d’última hora.

Ernest Adler (Arxiu Municipal de Lloret).
Ernest Adler (Arxiu Municipal de Lloret).

Darreres Notícies

Avui es projecta al canal de YouTube del Teatre de Lloret un treball basat en el patrimoni audiovisual d’Ernest Adler. Tot i que també es volia fer de manera presencial, al Teatre, només es farà en l’àmbit virtual, a causa la situació de la pandèmia i les restriccions d’última hora.

servicios profesionales jimenez

Amb aquesta projecció, Lloret se suma, un any més, al Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, que aquest 2020 porta per lema “La teva finestra al món”. L’arxiver municipal, Quim Daban, exposa que el treball audiovisual del patrimoni d’Ernest Adler es divideix en dues parts.

El setembre del 2018, Jakob Balz va fer entrega de tot el seu fons documental, entre el qual hi havia el material d’Ernest Adler. Des d’aleshores fins ara, l’Arxiu ha treballat de valent per poder analitzar, classificar i digitalitzar aquests productes.

Per donar a conèixer el fons audiovisual amb què compta l’arxiu i per conscienciar sobre la importància de fer una bona conservació d’aquest patrimoni, l’arxiu de Lloret se suma cada any a la commemoració del Dia Internacional del Patrimoni Audiovisual.

La regidora de l’arxiu, Ana García-Castany, anima a tothom a portar documents d’interès al mateix arxiu per tal que es pugui fer una bona tasca de conservació i digitalització.

Capçalera del documental sobre Ernest Adler (Arxiu Municipal Lloret).

Com diem, la commemoració del Dia Internacional del PAtirmoni Audiovisual és avui, amb la projecció d’”Entre llops de mar i sirenes. El llegat d’Ernest Adler“. Una projecció virtual que es farà avui, a les 20 hores, a través del canal de YouTube del Teatre.

spot_img

El + Vist