15.1 C
Lloret de Mar

L’Estudiant de Ferro ha posat el punt final amb la prova de natació, amb 76 alumnes

Era la quarta edició del triatló, que ha comptat al llarg del curs amb proves de cursa a peu, bicicleta i natació.

Una edició anterior de l'Estudiant de Ferro
Una edició anterior de l'Estudiant de Ferro

Darreres Notícies

76 alumnes de Lloret de 3r i 4t d’ESO han participat aquest matí en l’última prova de l’Estudiant de Ferro, el triatló que s’ha fet al llarg del curs. Provenen de l’Institut-Escola, que ha organitzat el repte, el Rocagrossa i la Immaculada Concepció. L’activitat consistia en superar 600 metres nedant en aigües obertes. Pel més experts, que es troben federats en clubs de natació, la distància era de 1.200 metres.

Un dels impulsors d’aquesta tercera prova, Roger Pla, professor d’educació física de l’Institut Escola, valora de manera positiva el nombre de participants. A més, destaca que han pogut descobrir l’entorn natural de la vila a través de l’esport.

D’aquesta manera, s’ha posat el punt final a la quarta edició de l’Estudiant de Ferro, que ha comptat amb les proves de cursa a peu, bicicleta de muntanya i natació. Roger Pla es mostra satisfet amb l’activitat i considera que “es pot dir que és una activitat de poble, que forma part de l’agenda esportiva del municipi a nivell educatiu i tenim moltes ganes de que perduri”.

Recordem que la finalitat de l’Estudiant de Ferro no és competitiva, sinó que té l’objectiu de treballar valors com fer equip i descobrir l’entorn natural de la vila. Tot i això, hi ha un premi pels alumnes que han participat en les tres proves. Es tracta d’una samarreta exclusiva amb un disseny que ha estat elaborat per estudiants de l’Institut Rocagrossa.

spot_img

El + Vist