23.6 C
Lloret de Mar
La recepció en la reobertura de l'hotel

L’Evenia Olympic torna a obrir amb bones sensacions i optimisme

De moment, el complex ha obert dos dels seus quatre hotels, que en total compten amb 800 habitacions.

La recepció en la reobertura de l'hotel

Darreres Notícies

L’Evenia Olympic ha iniciat la temporada amb bones sensacions i optimisme pels mesos que tenim per davant. De moment, el complex ha obert dos dels seus quatre hotels, que en total compten amb 800 habitacions.

El director general, Francesc Melero, explica que el cap de setmana passat l’ocupació va arribar gairebé al 50%. Una bona xifra atesa la situació en què es trobem, que fa que la majoria de reserves es facin a última hora. Una tendència que, segons Melero, segurament serà la de les properes setmanes.

Dispensador de gel hidroalcohòlic (Evenia Hotels)

A més, també tindrà molt de pes el turisme de proximitat, que ja és molt habitual a l’Evenia Olympic, que aposta per un públic familiar. Així doncs, la cadena compta sobretot amb visitants catalans i francesos i també està pendent del mercat anglès.

A banda de les 400 habitacions que ja han obert, l’Evenia Olympic també ha posat en funcionament totes les zones comunes, com les piscines i el solàrium, que compta amb 30.000 metres quadrats que permeten mantenir les distàncies entre clients.

Itineraris segurs als passadissos de l’hotel (Evenia Hotels)

Francesc Melero també ha explicat que, atesa la situació de pandèmia, l’equipament ha pres totes les mesures necessàries per garantir la seguretat, però a la vegada oferir normalitat del servei als usuaris. Per exemple, s’han creat diferents llocs de treball per coordinar les mesures i garantir-ne el compliment.

A més, cal anar amb mascareta a les zones comunes o garantir la distància de seguretat, s’ofereix gel hidroalcohòlic perquè els visitants puguin tenir una bona higiene de mans i s’han marcat itineraris perquè les persones no es creuin pels passadissos.

Ara mateix, un centenar de treballadors s’han reincorporat als seus llocs de treball i la previsió és que entre els primers deu dies de juliol pugui estar treballant el 90% del total de la plantilla.

spot_img

El + Vist