13.7 C
Lloret de Mar
La nova executiva de Junts a Lloret.

L’exalcalde Romà Codina, coordinador de Junts a Lloret de Mar

Enfortir el partit a Lloret, amb la vista posada en les eleccions municipals de 2023, i incentivar la participació ciutadana, són els eixos de treball de la nova executiva.

La nova executiva de Junts a Lloret.

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

L’exalcalde Romà Codina ha estat escollit aquesta setmana coordinador de la nova agrupació de Junts a Lloret de Mar.

Segons un comunicat del partit, els afiliats del municipi han donat “suport ampli” a la candidatura que encapçala Codina i que incorpora la diputada al Parlament, Maria Antònia Batlle com a responsable de Relacions Institucionals, Èric Bertran d’Organització, Dani Canals de Comunicació, Jordi Ribas d’Afiliats i Participació i Jordi Costa com a responsable de Política Municipal. Francesc Batlle, Araceli Pena i Laia Garriga seran vocals de la nova executiva.

La nova executiva local de Junts a Lloret
La nova executiva local de Junts a Lloret

“La nostra és una executiva de consens, integrada per persones de dins i fora de la política, gent amb ganes de treballar, il·lusionada i implicada amb el projecte”, ha explicat el coordinador. “Volem ser altaveu de Junts al nostre poble, que la gent s’hi senti representada i escoltada i donar resposta a les seves inquietuds. Tindrem la mà estesa a tothom qui vulgui col·laborar amb nosaltres”, ha remarcat Codina.

Enfortir el partit a Lloret, amb la vista posada en les eleccions municipals de 2023, i incentivar la participació ciutadana, seran dos dels eixos de treball de la nova executiva de Junts a la vila.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.