18.1 C
Lloret de Mar
La nova executiva de Junts a Lloret.

L’exalcalde Romà Codina, coordinador de Junts a Lloret de Mar

Enfortir el partit a Lloret, amb la vista posada en les eleccions municipals de 2023, i incentivar la participació ciutadana, són els eixos de treball de la nova executiva.

La nova executiva de Junts a Lloret.

Darreres Notícies

L’exalcalde Romà Codina ha estat escollit aquesta setmana coordinador de la nova agrupació de Junts a Lloret de Mar.

Segons un comunicat del partit, els afiliats del municipi han donat “suport ampli” a la candidatura que encapçala Codina i que incorpora la diputada al Parlament, Maria Antònia Batlle com a responsable de Relacions Institucionals, Èric Bertran d’Organització, Dani Canals de Comunicació, Jordi Ribas d’Afiliats i Participació i Jordi Costa com a responsable de Política Municipal. Francesc Batlle, Araceli Pena i Laia Garriga seran vocals de la nova executiva.

La nova executiva local de Junts a Lloret
La nova executiva local de Junts a Lloret

“La nostra és una executiva de consens, integrada per persones de dins i fora de la política, gent amb ganes de treballar, il·lusionada i implicada amb el projecte”, ha explicat el coordinador. “Volem ser altaveu de Junts al nostre poble, que la gent s’hi senti representada i escoltada i donar resposta a les seves inquietuds. Tindrem la mà estesa a tothom qui vulgui col·laborar amb nosaltres”, ha remarcat Codina.

Enfortir el partit a Lloret, amb la vista posada en les eleccions municipals de 2023, i incentivar la participació ciutadana, seran dos dels eixos de treball de la nova executiva de Junts a la vila.

spot_img

El + Vist