16.5 C
Lloret de Mar

L’exposició ‘Intervencions’ mostra els treballs del Batxillerat Artístc del Coll i Rodés

La inauguració és avui, a les 16 hores, i la mostra es podrà visitar fins al 29 d’abril a la Casa de la Cultura.

Cartell de l'exposició
Cartell de l'exposició

Darreres Notícies

Com cada any, els alumnes del Batxillerat Artístic de l’Institut Coll i Rodés exposen a la Casa de la Cultura diferents treballs que han elaborat al llarg del curs.

En aquesta ocasió, es titula Intervencions i fa referència a dos projectes que han impulsat per col·laborar amb les escoles Pere Torrent i Àngels Alemany. En el primer cas, els alumnes del batxillerat van pintar un mural al pati infantil del centre; en el segon cas, van renovar les làmines del projecte de lectoescriptura. Dues iniciatives que, segons una de les professores, Montse Martínez, han funcionat molt bé.

Les làmines de l’escola Àngels Alemany (Institut Ramon Coll i Rodés)

La mostra l’han creat entre una cinquantena d’estudiants, de primer i segon de batxillerat. El fet de muntar una exposició col·lectiva els fa aprendre molt i els professors ho contemplen com una activitat més del currículum escolar.

La inauguració de l’exposició, que es podrà visitar fins al 29 d’abril, es farà avui dijous, a les quatre de la tarda, a la Casa de la Cultura. Hi haurà un refrigeri a càrrec dels estudiants del mateix centre del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia i dels de Serveis de restauració.

spot_img

El + Vist