17.9 C
Lloret de Mar

L’exposició “On habita la violència domèstica” fa parada a Lloret de Mar

És una mostra de 15 imatges sobre diferents tipus de violència contra les dones i el procés d'empoderament per superar-ho.

Una de les imatges de l'exposició 'On habita la violència masclista'.
Una de les imatges de l'exposició 'On habita la violència masclista'.

Darreres Notícies

“On habita la violència masclista” és una exposició de fotografia que ha fet parada a Lloret de Mar. El fotògraf Aureli Martí centra l’objectiu de la seva càmera en les diferents violències que pateixen les dones, des de la violència física a la violència estructural del sistema patriarcal.

servicios profesionales jimenez

L’exposició, que té més sentit que mai en la setmana del 8M, va a càrrec de la Fundació SERGI. El director Lluís Puigdemont assenyala que es mostra “des de la violència domèstica a la de treball, amb el sostre de vidre, a l’esport o la cosificació en què el cos ha de ser normatiu”.

Foto 01

La mostra, que formen 15 imatges en blanc i negre, posa el focus en el procés d’empoderament de les dones, per tal d’afrontar i superar aquestes violències.

Cada fotografia va acompanyada d’un text realitzat per dones relacionades amb el món de la cultura, el periodisme i la literatura de les comarques gironines.

Foto 15

Les autores són Anna Puig, Bàrbara Julbe, Carme Vinyoles, Imma Merino, Isabel Pascual, Laura Fanals, Maria Lluïsa Faxedas, Ma Dolors Reig, Maria Mercè Roca, Mariàngela Vilallonga, Mercè Saurina, Núria Astorch, Núria Esponellà, Núria Martí i Rosa Gil.

cartell expo masclista

Aquesta exposició és una iniciativa de La Fundació SERGI dins el projecte ‘Dones Supervivents’ per tal de sensibilitzar sobre la violència masclista. La mostra itinerant es troba a la Biblioteca de Lloret, on es pot visitar fins el 15 de març.

spot_img

El + Vist