21.2 C
Lloret de Mar

L’exposició ‘Un tren en pot amagar un altre’, d’Àlex Nogué, arriba a la Casa de la Cultura

La formen imatges fascinants, que es poden visitar fins el 30 de gener.

Àlex Nogué, presentant la seva exposició a Girona
Àlex Nogué, presentant la seva exposició a Girona

Darreres Notícies

‘Un tren en pot amagar un altre’. Aquest és el títol de l’exposició que es pot visitar aquests dies a la Casa de la Cultura. La conformen les creacions de l’artista Àlex Nogué, que ha elaborat un seguit de fotografies. Retrata paisatges i elements naturals, sense presència ni cap tipus d’intervenció humana.

Resultado de imagen de alex nogue un tren en pot amagar un altre

Són la base del treball posterior de Nogué, que ha manipulat cada imatge amb tot tipus de material per tal que el resultat sigui ben diferent i faci reaccionar el visitant amb esperit crític propi.

El mateix Àlex Nogué, d’Hostalets d’en Bas, argumenta que l’exposició s’anomena ‘Un tren en pot amagar un altre’ perquè és una expressió molt freqüent a les estacions de tren franceses. Aquí, “la lectura és que una imatge en pot amagar una altra”.

Resultado de imagen de alex nogue un tren en pot amagar un altre

Nogué subratlla que les imatges que conformen la base de la mostra denoten la seva formació pictòrica. Afegeix que les obres requereixen l’interès i la interpretació per part del visitant. Fins i tot, una d’elles es troba tancada a dins d’un cubicle, “amb espai per un sol espectador, a dins hi ha una pintura, s’ha de demanar la clau per veure-la“.

Les obres d’Àlex Nogué es poden visitar fins el 30 de gener a la Casa de la Cultura, on aquests dies hi ha una altra exposició: la mostra fotogràfica de la fundació Vicente Ferrer sobre la vida de set dones que han superat moltes barreres a l’Índia rural.

spot_img

El + Vist