10.5 C
Lloret de Mar

L’historiador lloretenc Joan Domènech, Premi Ramon Fuster

Es tracta del màxim guardó que entrega el Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya.

L'historiador lloretenc Joan Domènech
L'historiador lloretenc Joan Domènech

Darreres Notícies

Joan Domènech ha rebut el Premi Ramon Fuster. Es tracta del màxim guardó que entrega el Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya. L’historiador lloretenc està molt content d’haver rebut aquest premi per unanimitat de tot el jurat i assegura que va ser una sorpresa quan li van notificar.

“Em va sorprendre molt i evidentment que el vaig acceptar, tot i que hauria de dir allò que va dir el centurió, que no en soc digne”

Joan Domènech
servicios profesionales jimenez

El Col·legi li reconeix la seva trajectòria pedagògica, cívica, cultural i política al servei del país i de la llengua i la identitat catalanes. Domènech ha assenyala que ha rebut el premi per “la trajectòria de fidelitat al meu país, a la meva llengua, a l’esforç per divulgar la cultura, per treballar-hi a través d’entitats, la feina docent quan n’he pogut fer i la humanitat que hi he posat”.

Joan Domènech, en l’acte d’entrega del guardó.

L’entrega del guardó es va fer ahir a la tarda, a la sala Ramon Fuster del Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya. Va fer el lliurament Mariangela Vilallonga, presidenta de la Fundació Prudenci Bertrana, mentre que la glossa de Joan Domènech va anar a càrrec de Francesc Danés.

spot_img

El + Vist