26.9 C
Lloret de Mar
L'historiador lloretenc Joan Domènech

L’historiador lloretenc Joan Domènech, Premi Ramon Fuster

Es tracta del màxim guardó que entrega el Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya.

L'historiador lloretenc Joan Domènech

Darreres Notícies

Joan Domènech ha rebut el Premi Ramon Fuster. Es tracta del màxim guardó que entrega el Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya. L’historiador lloretenc està molt content d’haver rebut aquest premi per unanimitat de tot el jurat i assegura que va ser una sorpresa quan li van notificar.

“Em va sorprendre molt i evidentment que el vaig acceptar, tot i que hauria de dir allò que va dir el centurió, que no en soc digne”

Joan Domènech

El Col·legi li reconeix la seva trajectòria pedagògica, cívica, cultural i política al servei del país i de la llengua i la identitat catalanes. Domènech ha assenyala que ha rebut el premi per “la trajectòria de fidelitat al meu país, a la meva llengua, a l’esforç per divulgar la cultura, per treballar-hi a través d’entitats, la feina docent quan n’he pogut fer i la humanitat que hi he posat”.

Joan Domènech, en l’acte d’entrega del guardó.

L’entrega del guardó es va fer ahir a la tarda, a la sala Ramon Fuster del Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya. Va fer el lliurament Mariangela Vilallonga, presidenta de la Fundació Prudenci Bertrana, mentre que la glossa de Joan Domènech va anar a càrrec de Francesc Danés.

spot_img

El + Vist