24.6 C
Lloret de Mar
L'hospital de la Vall d'Hebron.

L’home ferit amb un tobogan en un hotel de Lloret té una lesió medul·lar i està ingressat en estat greu

El turista es va donar un cop amb una barra de ferro quan es llançava a la piscina i el van portar a la Vall d'Hebron.

L'hospital de la Vall d'Hebron.

Darreres Notícies

L’home que es va ferir amb un tobogan a Lloret de Mar té una lesió medul·lar incompleta i està ingressat en estat greu. La víctima és un turista de 37 anys, de nacionalitat espanyola, que s’allotjava en un hotel de la destinació.

El passat dijous a la tarda va anar a banyar-se a la piscina de l’establiment. Quan volia llançar-se a l’aigua, es va donar un cop amb una barra de ferro que hi havia a la part alta del tobogan. Com que no podia moure’s, un helicòpter medicalitzat el va traslladar d’urgència fins a la Vall d’Hebron (i no el Trueta, com s’havia informat erròniament en un principi), tal i com recull l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Segons informen des de l’hospital, el seu estat és greu però estable i està previst que l’intervinguin quirúrgicament en els propers dies.

La víctima va voler-se llançar per un dels tobogan. Però quan es disposava a baixar, es va donar un cop amb una barra de ferro que hi havia a la part alta del tobogan. L’home va lliscar fins arribar a la piscina, però un cop allà es va adonar que no es podia moure. Va ser aleshores quan els responsables de l’hotel van alertar la Policia Local i aquests, al seu torn, als Mossos d’Esquadra.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar una ambulància i un helicòpter medicalitzat fins al lloc. La víctima, inicialment en estat crític, va ser traslladada amb l’helicòpter fins a l’hospital de la Vall d’Hebron, on va quedar ingressada.

Segons informen des del centre hospitalari, el pacient ha millorat i actualment es troba estable en estat greu. L’han despertat i està conscient. Té una lesió medul·lar incompleta i la setmana vinent passarà per quiròfan.

Els Mossos han obert una investigació per aclarir les circumstàncies de l’accident. Entre d’altres, han pres declaració als testimonis, entre els quals hi ha el socorrista que vigilava la zona de la piscina. El tobogan va quedar precintat.

spot_img

El + Vist