13 C
Lloret de Mar
Max Illa mostrant les mesures (esquerre) i una màquina d'ozó per desinfectar (dreta)

L’Hostal Bella Dolores és dels pocs establiments hotelers de Lloret que han obert a la fase 1

L'establiment ha adoptat totes les mesures d’higiene necessàries per poder garantir la seguretat de tots els clients i té obertes les 17 habitacions amb què compta.

Max Illa mostrant les mesures (esquerre) i una màquina d'ozó per desinfectar (dreta)

Darreres Notícies

L’Ajuntament organitza Lloret Jove amb el Cinema, un passi de curtmetratges locals

Es farà aquest vespre (20 hores) al Teatre i s'hi estrenaran 'MOLLY. The Strange Life of a Contemporary Artist' i el capítol 2 d''El Negocio'.

Gonzalo Silveyra i Christian Rodríguez roden el videoclip de Flowery i James Lover (Diego a ‘La isla de las tentaciones’)

És el nou single de Flowery, titulat 'Descarada'. En menys d'una setmana, ha aconseguit gairebé 300.000 visualitzacions a YouTube.

La Piscina de Lloret ha acollit l’estada de la selecció juvenil de natació d’Eslovènia

El director de la Piscina, Ricard Salinas, destaca que els clubs estrangers tenen moltes ganes de poder venir a entrenar a Lloret, però les restriccions per la pandèmia ho fan complicat.

Sofia Valencia publica el seu segon poemari: ‘Amor, creatividad y alma MERAKI’

És un recull de 57 poemes que ella mateixa explica que són més romàntics que els del primer poemari.

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

L’Hostal Bella Dolores és un dels pocs establiments hotelers que han obert portes aquests dies a Lloret de Mar. El propietari, Max Illa, explica que amb l’entrada a la fase 1 ja van decidir obrir perquè podien obrir totes les habitacions amb què compten, 17.

A més, han adoptat totes les mesures d’higiene necessàries per poder garantir la seguretat de tots els clients, com posar una mampara de plàstic a la recepció, la neteja de la pantalla tàctil de l’ascensor cada dues hores, la desinfecció de les habitacions amb una màquina d’ozó o la instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les habitacions. A més, regalen una mascareta a tots els clients.

Ara l’hostal té tres quartes parts ocupades, sobretot amb treballadors que necessitaven un lloc on allotjar-se.

Recordem que la majoria d’allotjaments segueixen tancats a l’espera d’arribar a etapes més avançades de la desescalada i que hi hagi turistes. En aquest sentit, el govern espanyol ha anunciat aquest cap de setmana que s’espera turisme nacional a finals de juny i que a partir de juliol reobriran les fronteres al turisme estranger de manera segura.

Recordem que Lloret de Mar, on el 70% dels visitants són estrangers, es prepara a consciència per rebre els visitants amb un pla integral de formació sobre mesures d’higiene i seguretat per evitar contagis de la COVID-19. Les sessions les duen a terme treballadors del sector turístic. La formació és gratuïta -va a càrrec de l’Ajuntament-, transversal i accessible a tothom. L’acollida ha estat molt bona.

Però a banda de l’hostal, el Bella Dolores també ha obert la terrassa del bar-restaurant, que està tenint molta demanda. La Terrassa del Bella també ha adoptat totes les mesures higièniques necessàries per garantir la seguretat dels clients i, a més, s’ha pogut ampliar ocupant espai de la via pública gràcies al permís excepcional que l’Ajuntament està atorgant als restauradors atesa la situació.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.