13.9 C
Lloret de Mar
Max Illa mostrant les mesures (esquerre) i una màquina d'ozó per desinfectar (dreta)

L’Hostal Bella Dolores és dels pocs establiments hotelers de Lloret que han obert a la fase 1

L'establiment ha adoptat totes les mesures d’higiene necessàries per poder garantir la seguretat de tots els clients i té obertes les 17 habitacions amb què compta.

Max Illa mostrant les mesures (esquerre) i una màquina d'ozó per desinfectar (dreta)

Darreres Notícies

L’Hostal Bella Dolores és un dels pocs establiments hotelers que han obert portes aquests dies a Lloret de Mar. El propietari, Max Illa, explica que amb l’entrada a la fase 1 ja van decidir obrir perquè podien obrir totes les habitacions amb què compten, 17.

A més, han adoptat totes les mesures d’higiene necessàries per poder garantir la seguretat de tots els clients, com posar una mampara de plàstic a la recepció, la neteja de la pantalla tàctil de l’ascensor cada dues hores, la desinfecció de les habitacions amb una màquina d’ozó o la instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les habitacions. A més, regalen una mascareta a tots els clients.

Ara l’hostal té tres quartes parts ocupades, sobretot amb treballadors que necessitaven un lloc on allotjar-se.

Recordem que la majoria d’allotjaments segueixen tancats a l’espera d’arribar a etapes més avançades de la desescalada i que hi hagi turistes. En aquest sentit, el govern espanyol ha anunciat aquest cap de setmana que s’espera turisme nacional a finals de juny i que a partir de juliol reobriran les fronteres al turisme estranger de manera segura.

Recordem que Lloret de Mar, on el 70% dels visitants són estrangers, es prepara a consciència per rebre els visitants amb un pla integral de formació sobre mesures d’higiene i seguretat per evitar contagis de la COVID-19. Les sessions les duen a terme treballadors del sector turístic. La formació és gratuïta -va a càrrec de l’Ajuntament-, transversal i accessible a tothom. L’acollida ha estat molt bona.

Però a banda de l’hostal, el Bella Dolores també ha obert la terrassa del bar-restaurant, que està tenint molta demanda. La Terrassa del Bella també ha adoptat totes les mesures higièniques necessàries per garantir la seguretat dels clients i, a més, s’ha pogut ampliar ocupant espai de la via pública gràcies al permís excepcional que l’Ajuntament està atorgant als restauradors atesa la situació.

spot_img

El + Vist