26.4 C
Lloret de Mar

L’Hotel Acapulco destina un espai per exposar i vendre obres dels artistes locals

Es tracta d'un projecte viu, que té previst organitzar diferents tipus d'activitats.

-

Els artistes de Lloret compten amb un aparador per poder mostrar les seves obres i tenir la possibilitat de vendre-les. Qui ha ofert el local és l’Hotel Acapulco.

És una petita botiga a la porta de l’hotel, on hi ha diferents tipus d’obres amb una característica en comú: totes són elaborades per artistes locals. La coordinadora és Eva Ramos, que explica que és una iniciativa molt bona.

“Tenir un lloc a Lloret on diferents artistes d’aquí puguin exposar la seva obra i la gent pugui venir a veure-ho i òbviament comprar-ho”

Eva Ramos

L’Espai d’Art és un projecte viu que anirà adaptant-se a les necessitats i propostes dels artistes lloretencs. En aquest sentit, la previsió és, més endavant, organitzar tallers, fer d’amfitrions a artistes d’altres municipis i dur a terme sortides relacionades amb l’art.

Eva Ramos ha dissenyat unes bosses de platja i unes ampolles fetes amb material sostenible, a banda d’exposar petits quadres de fusta.

També hi exposa Stella González, que hi mostra alguns dels seus bustos.

“Em va semblar una molt bona idea perquè, de fet, aquí Lloret falta una mica de promoció artística; ja sabeu que jo sempre estic treballant per això”

Stella González

Un altre dels artistes que aprofita l’espai per mostrar el seu art és Miguel Jaramillo, que precisament és el segon de cuina de l’Acapulco.

“Vaig provant diferents tècniques, pinto en carbonet, en aquarel·la, en pastel, en oli… i encara no sé quina m’agrada més. El meu tema preferit és la figura humana”

Miguel Jaramillo

L’any passat, l’Hotel Acapulco va celebrar el 50è aniversari, però, atesa la situació de pandèmia, no va obrir les portes. Ara ha tornat a reobrir després de fer una gran reforma a la zona comuna. I el seu director, Damià Font, volia impulsar algun projecte destacat.

“Volíem, des de l’hotel, canviar la imatge del marxandatge i, alhora, potenciar els artistes locals”

Damià Font

Damià Font  ha insistit en què es tracta d’un projecte obert a totes les idees que puguin anar sorgint. L’objectiu és que l’Espai d’Art estigui operatiu tot l’any.

L’Espai d’Art està ubicat a la porta de l’Hotel Acapulco, al carrer Josep de Togores, número 21.

- Publicitat -